Neler Yeni

Sınıf hocamız beğenmediği kitapları karneye işlemiyor

Oğuz Gómez Garica

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Oğuzhan Şener
Okulun başında kitapları not etmeye başladı karne dönemindede sınıftakilerin Beyza Alkoç adlı yazarın kitaplarını beğenmediği için benimde Kavgam Adolf hitler kimdir 1984 gibi kitaplarımı beğenmediği için karneye işlemiycek bu durumda biz ne yapabiliriz

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
Okulun başında kitapları not etmeye başladı karne dönemindede sınıftakilerin Beyza Alkoç adlı yazarın kitaplarını beğenmediği için benimde Kavgam Adolf hitler kimdir 1984 gibi kitaplarımı beğenmediği için karneye işlemiycek bu durumda biz ne yapabiliriz
Hocanız Yahudi olabilir mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,819
İsim
Doruk
Beyza Alkoç tamam kesinlikle haklı ama Kavgam ,1984 gerçekten çok saçma

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Müdüre şikayet edin.

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
Müdüre bildirin. O da bir şey demezse yapacak pek bir ley yok

Oğuz Gómez Garica

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Oğuzhan Şener
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Beyza Alkoç tamam kesinlikle haklı ama Kavgam ,1984 gerçekten çok saçma
Beyza alkoç konusunda biraz hak veriyorum bi kaç sayfasını okudum ve kitapları gerçekten kötü ama okunan kitaba saygı duyup yazması lazım Kavgam 1984 gibi kitapları yazmaması cidden çok saçma

bozkan

80+ Bronze
Bunlari yazip yazmamasi neyi degistiriyor meraktan soruyorum?

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
Haklı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beyza alkoç konusunda biraz hak veriyorum bi kaç sayfasını okudum ve kitapları gerçekten kötü ama okunan kitaba saygı duyup yazması lazım Kavgam 1984 gibi kitapları yazmaması cidden çok saçma
Bence Beyza alkoçun kitaplarını yazmamasının temel sebebi onları kitap olarak görmemesi. Öğretmenler kitap okumamızı genel kültürümüz, bilgimiz gelişsin diye isterler ama o kitaplar saçmalıktan ibaret. Kavgamı neden kabul etti anlamadım.

Oğuz Gómez Garica

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Oğuzhan Şener
Bunlari yazip yazmamasi neyi degistiriyor meraktan soruyorum?
Benimde hiç bi fikrim yok okul değiştirdim ilk kez burda gördüm karneye kitap işlendiğini

Haklı.

Bence Beyza alkoçun kitaplarını yazmamasının temel sebebi onları kitap olarak görmemesi. Öğretmenler kitap okumamızı genel kültürümüz, bilgimiz gelişsin diye isterler ama o kitaplar saçmalıktan ibaret. Kavgamı neden kabul etti anlamadım.
kavgamı kabul etmediki ayrıca hoca kendisi dönemin başında elinize be gelirse okuyun türü hiç farketmez kitabın hiç bi türlüsünden zarar gelmez dedi şimdi böyle yapıyor

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,263
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
Karneye kitap yazılınca değişen bir şey olmuyor diye biliyorum. Hiç okumadığım kitaplar yazılmıştı zamanında bana.

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
Benimde hiç bi fikrim yok okul değiştirdim ilk kez burda gördüm karneye kitap işlendiğini

kavgamı kabul etmediki ayrıca hoca kendisi dönemin başında elinize be gelirse okuyun türü hiç farketmez kitabın hiç bi türlüsünden zarar gelmez dedi şimdi böyle yapıyor
Bir dakika ben sözlü olarak karneye işleyecek sanıyordum, direkt okunan kitaplar olarak mı işlenecek yoksa? Öyle ise boşver hiçbir halta yaramıyor.

Top Bottom