ARTIK FAN DEĞİLİM
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,547
Tüf daha iyi 260hz ve Asus 3 yıl garanti vsrampage olarak değil beyaz olarak düşünmek lazım yoksa aynı paraya siyah tuf var
Tüf daha iyi 260hz ve Asus 3 yıl garanti vsrampage olarak değil beyaz olarak düşünmek lazım yoksa aynı paraya siyah tuf var
Konudan biraz bağımsız olacak, umarım görür de bir açıklık getirir.
@Abdullah Hacıgül hocam Rampage Hepsiburada linkinde Siyah-Beyaz karışımı renk kasası olan monitör modelini koymuş da, olur da kullanıcılar bu link üzerinden satın alırsa videodaki gibi Beyaz-Gümüş karışımı olan model mi gelir, yoksa fotoğraftaki model mi gelir?
Linkte gözüken model:
Alıntıyı görüntüle
Videoda gözüken model:
Alıntıyı görüntüle
vade farksız 6-9 ay taksit seçeneği olsaydı şans verebilirdim bu monitöre
Monitörün incelemesi ortada parti tutar gibi marka mı tutulur asıl sizin kafa yapınız da problem var. Zaten Asus'a rakip diye değil beyaz monitör arayanlar için gayet güzel alternatif. Oturduğunuz yerden faydasız gereksiz yorum yapıyorsunuz, olmaması olmasından daha mı iyi?Reis sen parti kur oy verelim harbi şu konuda en akıllı cevabı veren adamsın helal olsun
Kesinlikle haklısınız hocam, ben de anlamıyorum direkt markaya yapılan saldırıları direkt cahillik olduğunu düşünüyorum. Ben de hayatımda rampage kullanmadım ama bu kullanmayacağım veya tercih etmeyeceğim anlamına gelmiyor. Adamlar harbiden çok güzel monitör yapmış paneli test edildi renkleri test edildi malzeme kalitesi test edildi hepsi videoda detaylı mevcut. Ben şahsen tercih ederdim. Herkes böyle düşünecekse cahil cahil o zaman adamlar hiç bir ürün çıkarmasın markayı kapatsın. Olacak şey değil....Monitörün incelemesi ortada parti tutar gibi marka mı tutulur asıl sizin kafa yapınız da problem var. Zaten Asus'a rakip diye değil beyaz monitör arayanlar için gayet güzel alternatif. Oturduğunuz yerden faydasız gereksiz yorum yapıyorsunuz, olmaması olmasından daha mı iyi?
24 inç olsa alırdım net.Abdullah hocam testini yapmış. Fiyatı 10.299 TL sınırlı sayıda . Hepsiburada'da satılmakta.
Ekran Renk Gamutu Testi:
Alıntıyı görüntüle
Tepki Süresi Testi(OVERDRIVE Yüksek Mod):
Alıntıyı görüntüle
Tepki Süresi Testi(OVERDRIVE Düşük Mod):
Alıntıyı görüntüle