peki noctua mı daha iyi lianli mi ben bu ikisi arasında kaldımLiam li mıknatıslı fan al geç mükemmel fanlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Lian li yanlış yazmışım
o lian li fanın linkini atabilir misiniz modeli göreyimLiam li mıknatıslı fan al geç mükemmel fanlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Lian li yanlış yazmışım
adını çok duymamamızın sebebi pahalı olup alınamaması mı?Adını ilk kez duyunca biraz şüpheye düştümBütçe sınırsız ise dunyanın en ıyı fanı olan phanteks t30 alabialirsiniz. Derdiniz RGB ise sizi tatmin etmez o ayrı. İnternette testleri bulabilrisiniz.
https://www.amazon.com.tr/Phanteks-PH-F120T30_BG_3P-Performanslı-Mükemmel-Kalitesi/dp/B09B2LTXCN/ref=sr_1_1?keywords=phanteks+t30&sr=8-1
nzxt candır gerisi patlıcandırSınırsız bütçem var en iyi kasa fanını istiyorum yurt dışından alacağım ülkemizde olup olmaması önemli değil RGB şart değil en iyi performansı vermesi önemli benim için kasa ASUS hyperion GR701.
Adını ilk defa mı duydunuz Çıkalı birkaç sene oldu belki ondandır. Şu an noctua'dan daha iyi olduğunu bildiğim tek fan. Phanteks i zaten biliyorsunuzdur diye tahmin ediyorum. Çok kaliteli kasa ve soğutma sistemleri üreten bir firma. T30 şu an fanlarda tepe model olarak kabul ediliyor.adını çok duymamamızın sebebi pahalı olup alınamaması mı?Adını ilk kez duyunca biraz şüpheye düştüm
tmm şuan phanteks alıcak gibiyim bende biraz araştırdım en iyisi o gibi saolun yardımcı olduğunuz içinAdını ilk defa mı duydunuz Çıkalı birkaç sene oldu belki ondandır. Şu an noctua'dan daha iyi olduğunu bildiğim tek fan. Phanteks i zaten biliyorsunuzdur diye tahmin ediyorum. Çok kaliteli kasa ve soğutma sistemleri üreten bir firma. T30 şu an fanlarda tepe model olarak kabul ediliyor.
Buyrun testlerine bakabilirsiniz. Öyle çok normal bir fan değil. 3000 rpm e kadar çıkabiliyor. Çoğu fanlar max 2000 rpm e kadar çıkabiliyor. Phanteks T30 harici benim gördüklerim arasında sadece noctua industrial PPC fanlar 3000 e kadar çıkabiliyor o fanlar da inanılmaz gürültülü fanlar.
Biraz redditde vs en iyi fanların sorulduğu konulara girerseniz yorumlarda insanların şu an en iyi fanın t30 olduğu konusnda hemfikir olduğunu görürsünüz. Ha çok mu gerekli değil. Ama sınırsız bütçe yazdığınız için önerdim.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Amazon.com yorumları için
Denk geldiğim test videoları