Neler Yeni

Sınırsız bütçe en iyi kasa fanı

YigitK

80+
Sınırsız bütçem var en iyi kasa fanını istiyorum yurt dışından alacağım ülkemizde olup olmaması önemli değil RGB şart değil en iyi performansı vermesi önemli benim için kasa ASUS hyperion GR701.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
samet arı
Liam li mıknatıslı fan al geç mükemmel fanlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Lian li yanlış yazmışım

YigitK

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Lian li yanlış yazmışım
peki noctua mı daha iyi lianli mi ben bu ikisi arasında kaldım

Lian li yanlış yazmışım
o lian li fanın linkini atabilir misiniz modeli göreyim

Ahmet ER

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
245
İsim
ahmet er

YigitK

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

darkmouse

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
darkmouse
Sınırsız bütçem var en iyi kasa fanını istiyorum yurt dışından alacağım ülkemizde olup olmaması önemli değil RGB şart değil en iyi performansı vermesi önemli benim için kasa ASUS hyperion GR701.
nzxt candır gerisi patlıcandır

imribiy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Hardware, operating systems, overclocking, mountaineering, simracing, motorsports
Steam
imribiy
Twitter
imribiy
Discord
dsc.gg/xos, imribiy#0001
Phanteks T30

Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
mihi
adını çok duymamamızın sebebi pahalı olup alınamaması mı?Adını ilk kez duyunca biraz şüpheye düştüm
Adını ilk defa mı duydunuz :) Çıkalı birkaç sene oldu belki ondandır. Şu an noctua'dan daha iyi olduğunu bildiğim tek fan. Phanteks i zaten biliyorsunuzdur diye tahmin ediyorum. Çok kaliteli kasa ve soğutma sistemleri üreten bir firma. T30 şu an fanlarda tepe model olarak kabul ediliyor.
Buyrun testlerine bakabilirsiniz. Öyle çok normal bir fan değil. 3000 rpm e kadar çıkabiliyor. Çoğu fanlar max 2000 rpm e kadar çıkabiliyor. Phanteks T30 harici benim gördüklerim arasında sadece noctua industrial PPC fanlar 3000 e kadar çıkabiliyor ama her 2 fan da o dönüş hızlarında çok sesli.

Biraz redditde vs en iyi fanların sorulduğu konulara girerseniz yorumlarda insanların şu an en iyi fanın t30 olduğu konusnda hemfikir olduğunu görürsünüz. Ha çok mu gerekli değil. Ama sınırsız bütçe yazdığınız için önerdim.
1685361825280.png

1685362034805.png

1685362132593.png

Amazon.com yorumları için

Denk geldiğim test videoları

Son düzenleme:

kaan0513

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
388
İsim
Kağan UĞURLU
Sessizlik anlamında hangi fanı önerirsiniz peki? Artric pwm fan nasıldır, daha iyisi varsa ona da bakabilirim. Benim için yeterki sessiz olsun Cougar fanlarından fenalık geldi..

YigitK

80+
Adını ilk defa mı duydunuz :) Çıkalı birkaç sene oldu belki ondandır. Şu an noctua'dan daha iyi olduğunu bildiğim tek fan. Phanteks i zaten biliyorsunuzdur diye tahmin ediyorum. Çok kaliteli kasa ve soğutma sistemleri üreten bir firma. T30 şu an fanlarda tepe model olarak kabul ediliyor.
Buyrun testlerine bakabilirsiniz. Öyle çok normal bir fan değil. 3000 rpm e kadar çıkabiliyor. Çoğu fanlar max 2000 rpm e kadar çıkabiliyor. Phanteks T30 harici benim gördüklerim arasında sadece noctua industrial PPC fanlar 3000 e kadar çıkabiliyor o fanlar da inanılmaz gürültülü fanlar.
Biraz redditde vs en iyi fanların sorulduğu konulara girerseniz yorumlarda insanların şu an en iyi fanın t30 olduğu konusnda hemfikir olduğunu görürsünüz. Ha çok mu gerekli değil. Ama sınırsız bütçe yazdığınız için önerdim.
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Amazon.com yorumları için

Denk geldiğim test videoları
tmm şuan phanteks alıcak gibiyim bende biraz araştırdım en iyisi o gibi saolun yardımcı olduğunuz için:giggle:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,287
Üyeler
165,789
Son üye
Qingdao
Top Bottom