Neler Yeni

Sinizüt Çıktı Kulakiçi kulaklık Önerisi Lazım

Reindi

80+ Silver
Kulak üstü olarak James Donkey 711 kullanıyorum aktıf baya uzun süre kullandım fakat baş ağrılarım genelde soğuk sıcağa duyarlı acaba kulaklıktanmı ?
IEM kulaklığı geç ve nörolojiye gözük bi ama gidip uzun süre kulaklık taktım bana bakar mısın deme baş ağrım var ara ara de o zaten büyük ihtimal ilaçsız MR verir onda ne olduğu çıkıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

yok mu kulaklık önerecek ya moondroptan milletçok memnun da mici yok

Kerem gök

80+ Silver
moondrop alabilirsin, mikrofon için eski kulaküstü kulaklığını geçici süre masada tutarak kullan, bütçen olunca mikrofon alırsın

Reindi

80+ Silver
moondrop alabilirsin, mikrofon için eski kulaküstü kulaklığını geçici süre masada tutarak kullan, bütçen olunca mikrofon alırsın
quarks alsam nasıldır acaba bilgin var mı? mikrofonu da varmış onun oyunda işte adam orada bombayı kurdum desem yeter

parada sıkıntı yok ki mic ne alayım sesim gitse yeter çokta pahalı bişi olmasın ama

Kerem gök

80+ Silver
quarks alsam nasıldır acaba bilgin var mı? mikrofonu da varmış onun oyunda işte adam orada bombayı kurdum desem yeter
oyun için ideal kulaklıklar, bass sıfır müzik zevki vermiyor ve nazik davranmazsan SÜPER hızlı bozuluyor (kablosu bozuluyor ama değişen kablo olduğundan sorun yok)

Reindi

80+ Silver
oyun için ideal kulaklıklar, bass sıfır müzik zevki vermiyor ve nazik davranmazsan SÜPER hızlı bozuluyor (kablosu bozuluyor ama değişen kablo olduğundan sorun yok)
quarks da değişen kablo yok bu arada chu 2 de var heralde

Kerem gök

80+ Silver
yine tam bilmemekle beraber moondrop belki ücret karşılığı tamir yapıyor olabilir

kulaklıkla arasında 200 lira fark var :D

mesela özenmedim ne kadar götürür bu kulaklık beni 2 sene götürür mü
sadece pc de kullanıyorsan götürür aga

1713210421976.png

vergiyle bi 30 dolar oluyordur :pepega: :pepega: :pepega:

Reindi

80+ Silver
yine tam bilmemekle beraber moondrop belki ücret karşılığı tamir yapıyor olabilir

sadece pc de kullanıyorsan götürür aga

Alıntıyı görüntüle
vergiyle bi 30 dolar oluyordur :pepega: :pepega: :pepega:
sadece pc kedim kablosunu yemezse 2-3 sene rahat götürür eyw kardeşim aldım bile kurtulmam lazım kulak üstünden yerse de yenisini alırız artık napalım :D

Kerem gök

80+ Silver
sadece pc kedim kablosunu yemezse 2-3 sene rahat götürür eyw kardeşim aldım bile kurtulmam lazım kulak üstünden yerse de yenisini alırız artık napalım :D
aldıysan yanına bir de kablo uzatıcı almak isteyebilirsin, kasanın sana ne kadar yakın olduğuna bağlı tabi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,325
Üyeler
168,279
Son üye
Hazardbert
Top Bottom