Neler Yeni

Sinyal Arttırıcılar veya Routerlar Falan Uzak Bir Odada Ping Sorununu çözer mi ?

Warlxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Memo Akif
Arkadaşlar benim laptopum salonda mecburen çünkü modem salonda öbür yerlerde internet çekmiyor.Bende laptopumu odama taşımak istiyorum salonda ailecek oturunca arkadaşlarımla Discord'tan falan konuşurken rahat hissedemiyorum ama bir problem var odamda wifi çekmiyor.Modem ile odam arasında yaklaşık 15 metre gibi bir mesafe var.Şimdi ben ne almalıyım bir rooter,bir sinyal arttırıcı cihaz veya wifi adaptöründen hangisini almalıyım ? Ayrıca modemin hızı 50 mbps ve genellikle Valorant gibi oyunlar oynuyorum yani ping sorunu olmaması lazım modemin yanındaki gibi bir değer almak istiyorum,alabilir miyim ? Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.

Existentia

80+ Silver
Wifi ile o iş hele repeater ile hiç olmaz bu işin çözümü powerline hocam ama onda bile doğrudan modeme bağlanmak kadar düşük ping alamazsınız

atiizdmr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Atilla
Mesh sistem bir kere para ver bidaha verme tek çözüm bence

Vouxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Burak Çetin
Halıların altından ethernet kablosu götürün oynamadığınız zaman toplarsınız 😂 en az pingli seçenek

Warlxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Memo Akif
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Halıların altından ethernet kablosu götürün oynamadığınız zaman toplarsınız 😂 en az pingli seçenek
Malesef o mümkün degil keşke yababilsem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mesh sistem bir kere para ver bidaha verme tek çözüm bence
Evet baktım mantıklı görünüyor araştıracağım

Wifi ile o iş hele repeater ile hiç olmaz bu işin çözümü powerline hocam ama onda bile doğrudan modeme bağlanmak kadar düşük ping alamazsınız
Teşekkürler hocam bir bakayım powerline'a da.

Vouxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Burak Çetin
Malesef o mümkün degil keşke yababilsem

Evet baktım mantıklı görünüyor araştıracağım
Eviniz yeni mi, yeni evlerde genelde salondan elektrik panosuna falan ethernet kablosu çekiyorlar.

Warlxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Memo Akif
Hocam mesh sisteminden vazgeçtim sinyal çekmeme falan oluyomuş duvarlar kalınsa o yüzden Powerline adaptörü alıcağım.Valorant tarzı FPS oyunlarını ping olmadan oynatması lazım.Siz hangi Powerline adaptörünü önerirsiniz hiç internet kaybı olsun istemem ama mecbur internet kaybı olacak o yüzden en az seviyede internet kaybı olacak şekilde bir Powerline adaptörü var mıdır ? Sanırım evin elektrik tesisatıylada alakalıymış ev çok eski değil 2013'te yapılmış heralde iyidir elektrik tesisatıda.Önerinizi bekliyorum 😀.

Existentia

80+ Silver
Hocam mesh sisteminden vazgeçtim sinyal çekmeme falan oluyomuş duvarlar kalınsa o yüzden Powerline adaptörü alıcağım.Valorant tarzı FPS oyunlarını ping olmadan oynatması lazım.Siz hangi Powerline adaptörünü önerirsiniz hiç internet kaybı olsun istemem ama mecbur internet kaybı olacak o yüzden en az seviyede internet kaybı olacak şekilde bir Powerline adaptörü var mıdır ? Sanırım evin elektrik tesisatıylada alakalıymış ev çok eski değil 2013'te yapılmış heralde iyidir elektrik tesisatıda.Önerinizi bekliyorum 😀.
Hocam tartışmasız tek marka var TP-Link ama ping hafif artar daha fazla artması evin elektrik hattının akış yönü ve eski yeni olmasına göre degişir

Warlxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Memo Akif
Hocam tartışmasız tek marka var TP-Link ama ping hafif artar daha fazla artması evin elektrik hattının akış yönü ve eski yeni olmasına göre degişir
Hocam bunu buldum bu iyi midir ? 400 tane yorum var çoğu kişi iyi demiş sizce nasıldır ?

Hocam linke girilmiyor sanırım bir daha atayım . Powerline

https://www.hepsiburada.com/tp-link...agaza=sanaluygun55&url_src=and-product-detail

Hocam giremiyorsanız yazabilir misiniz ? Bir türlü atamadım linki 😕

Vouxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Burak Çetin
Hocam bunu buldum bu iyi midir ? 400 tane yorum var çoğu kişi iyi demiş sizce nasıldır ?

https://www.hepsiburada.com/tp-link...agaza=sanaluygun55&url_src=and-product-detail

Hocam şu da olur prizli olması da iyi oluyor ama bunun da kablosuz özelliği ve 2 lan çıkışı var.
Link

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
ahmet burak kara
Powerline kolay çözüm değil. Yeni evlerde 3 faz elektrik var. Odalar aynı fazda değilse internet nanay. Elektrikçi çağırıp fazları değiştirmeniz lazım, tecrübesiz birinin yapabileceği bir iş değil.

Existentia

80+ Silver

Açamıyorum hocam linki

Warlxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Memo Akif
Açamıyorum hocam linki
Hocam linki birdaha attim yinede giremezseniz fotoğrafınıda ekleyeyim

Hocam bu arada benim laptopumda ethernet girişi yokta bir tane dönüştürücü kullansam ethernetten USB belleğe hız kaybı olur mu ?

Powerline kolay çözüm değil. Yeni evlerde 3 faz elektrik var. Odalar aynı fazda değilse internet nanay. Elektrikçi çağırıp fazları değiştirmeniz lazım, tecrübesiz birinin yapabileceği bir iş değil.
Hocam iyide herkesin evi genellikle 3 fazlıysa niye yorumlar memnun ?

Hocam şu da olur prizli olması da iyi oluyor ama bunun da kablosuz özelliği ve 2 lan çıkışı var.
Link
Teşekkürler hocam ama benim prizimi işgal etmemesi lazım o yüzden bunu alacağım zaten wifi ile baglanmayacağım kablo ile bağlanacağım.

Ekler

• Screenshot_2024-01-21-09-52-54-348_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    Screenshot_2024-01-21-09-52-54-348_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    608 KB · Hit: 25
Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,003,072
Üyeler
158,946