isimsizüye
80+ Gold
https://www.teknobiyotik.com/silver...md-uyumlu-islemci-sogutucusu-sst-ar01-v2.html soğutucu bunu düşün derim
kasa iyi yanlarda mesh ama bildiğim kadarıyla önde 2 tane cam var 1ini çıkarırsın olur biterAyrıca kasa hakkında bilgin var mı sorun yaratmaz değil mi hava sirkülasyonu diye bi muhabbet dönüyor forumda
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şu an eski olmasına rağmen AMD ekran kartım var nvdia denemek istiyorum sadece
Haklısın ama diğer konularda bir tık önde oyunda bazen geride kaldığı oluyor (genellikle amd destekli oyunlarda)Aslında oyun testlerinde eşitler ama sıcaklık vs genel olarak söylüyor isen bir şey diyemeyeceğim
Aynen dostum oyun optimizasyonu da önemli rtx teknolojisinde unutmamak lazım dlss2.0 dan sonra gayet iyileştirilmiş fpslerHaklısın ama diğer konularda bir tık önde oyunda bazen geride kaldığı oluyor (genellikle AMD destekli oyunlarda)
Bu kasanın anakartı çok daha iyi ve ekran kartı bir tık daha önde bende bunu öneririm güzel sistem.Aynen dostum oyun optimizasyonu da önemli rtx teknolojisinde unutmamak lazım dlss2.0 dan sonra gayet iyileştirilmiş fpsler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bütçeniz 6300 oluyor ise şu sistene bakmanızı tavsiye ederim
SSD yi 11tl lik plandan arttirip işlemciyide r5 3600 yaparsan alabilirsin Rtx 2060dan daha performanslı bir kart rx5700TEKNOKING-2/AMD Ryzen 5 3600X/MSI RX 5700 XT MECH 8GB/16GB DDR4/480GB SSD/Gaming Bilgisayar | ITOPYA
TEKNOKING-2/AMD Ryzen 5 3600X/MSI RX 5700 XT MECH 8GB/16GB DDR4/480GB SSD/Gaming Bilgisayar En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile TEKNOKING-2 ITOPYA'da.www.itopya.com
https://www.itopya.com/teknoking-2-...oc-8gb-16gb-ddr4-480gb-ssd-gaming-bilgisayar/Arkadaşlar hepinize zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.
İlk attığım sisteme Dark Guardian kasasını ekleyip almayı düşünüyordum lakin forumda bi arkadaş teknoking in sistemini attı içerisinde 2060 var tek farkı RAM ve SSD marka farkı sanırım bunu almayı düşünüyorum şimdi, Olayın bu kısmını da sevmiyorum tam bir şeye karar verince farklı seçenekler sunuluyor hangisi daha iyi bilemiyorsun
TEKNOKING/AMD RYZEN 7 1700X/GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/Geforce Espor PC | ITOPYA
TEKNOKING/AMD RYZEN 7 1700X/GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/Geforce Espor PC En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile TEKNOKING ITOPYA'da.www.itopya.com
Ekran kartını amd görünce gözümü kapatıyorum artık, az önce de dediğim gibi her zaman amd kullandım şimdi nvdia denemek istiyorumhttps://www.itopya.com/teknoking-2-...oc-8gb-16gb-ddr4-480gb-SSD-gaming-bilgisayar/
Şu sistemde SSD yi 11tl lik olan ile değiştirip r5 3600 yaparsan teknoking 1 den dahabiyi performans alırsın dostum
Sen bilirsin dostum ama sana attığım sistemi dediğim gibi özelleştirilen daha fazla FPS alacaksın ve anakartı daha iyi vs tercih sana kalmışEkran kartını AMD görünce gözümü kapatıyorum artık, az önce de dediğim gibi her zaman AMD kullandım şimdi nvdia denemek istiyorum![]()
Sen s2h de kal iyidir.Diğerinden bir tık daha iyi olur bunu alman.Hayırlı olsun şimdiden.aa evet peki neden daha ucuz acaba biz türklerde ucuz mal kötüdür diye bir algı var yaArkadaşlardan ricam son olarak değerlendirip okeylemeleri ben pek anlamıyorum ona göre siparişini vericem
Hayırlı olsun dostum güle güle kullanHepinize ilginiz için teşekkür ederim @crazyboy40 dostuma ayrı teşekkürler önerdiği sistemi r5 3600 ve toshiba 500gb SSD ile değiştirip siparişini verdim.
TEKNOKING/Gigabyte RTX 2060 OC 6GB/AMD Ryzen 5 3500X/16GB DD4/480GB SSD/Geforce RTX RayTracing PC
1 X Sistem Montaj Hizmeti
1 X Gigabyte GeForce RTX 2060 OC 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı
2 X GSKILL 8GB Ripjaws V Kırmızı 3000MHz CL16 DDR4 Single Kit RAM
1 X AMD Ryzen 5 3600 3.6GHz 35MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm İşlemci MPK
1 X THERMALTAKE Versa J25 Tempered Glass RGB 650W 80+ USB 3.0 Mid Tower Kasa
1 X TOSHIBA OCZ 500GB RC500 NVMe M.2 SSD (1700MB Okuma / 1600MB Yazma)
1 X Gigabyte B450M H 3600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 VGA HDMI mATX Anakart
Teşekkür ederimHayırlı olsun dostum güle güle kullan ☺