- En İyi Cevap
- 11
Dahası
beyler 2 kere hava yoluyla sevk dedi bilen varmı uzun zamandır tr ye girmedi
daha önce 25 günde geliyodu şu an kaç gün oldu hala tr ye girmediAliexpressten haftalar sonra geliyor ürün yurt dışından geldiği için
Takip numarasıyla 17track sitesinden bak. Aliexpress sitesindeki çok doğru olmuyor.daha önce 25 günde geliyodu şu an kaç gün oldu hala tr ye girmedi
Konuyla alakasız kusura bakmayın. Aldığınız ürüne ne derece de vergi ödeyeceksiniz?Alıntıyı görüntüle
beyler 2 kere hava yoluyla sevk dedi bilen varmı uzun zamandır tr ye girmedi
ekarn akrtı aldım 500 tl ye satıcı üstüne 15 dolar yazdı 40 tl felan gelir heraldeKonuyla alakasız kusura bakmayın. Aldığınız ürüne ne derece de vergi ödeyeceksiniz?
Takip numarasıyla 17track sitesinden bak. Aliexpress sitesindeki çok doğru olmuyor.
Ürün 2 gün önce ülkeye varmış gümrükten geçmeyi bekliyor. LZ ile başlayan kodu PTT Kargo takip sitesine gir oradan takip et. 1 hafta içerisinde adresine teslim edilir.ekarn akrtı aldım 500 TL ye satıcı üstüne 15 dolar yazdı 40 TL felan gelir heralde
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
türkçeye çevirmiyor ki anlamadım
bilgilendirdiğin için teşekkürlerÜrün 2 gün önce ülkeye varmış gümrükten geçmeyi bekliyor. LZ ile başlayan kodu PTT Kargo takip sitesine gir oradan takip et. 1 hafta içerisinde adresine teslim edilir.
dostum lz ile başlayan takip numaraso göremedimÜrün 2 gün önce ülkeye varmış gümrükten geçmeyi bekliyor. LZ ile başlayan kodu PTT Kargo takip sitesine gir oradan takip et. 1 hafta içerisinde adresine teslim edilir.
17track sitesindeki takip ekranında var.bilgilendirdiğin için teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
dostum lz ile başlayan takip numaraso göremedim
buldum buldum çok teşekkür ederim.17track sitesindeki takip ekranında var.