Sipay Para Gönderilmiyor

RagnarLodbrok

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
220
Sipay üzerinden kendi adıma olan başka bir banka hesabıma para transferi yapmaya çalışıyorum, 4-5 farklı banka denedim, hepsinin bilgileri doğru olmasına rağmen bilgiler yanlış hatası veriyor. Bu durumu yaşayan var mı?

Şimdi sadece denemedik için gönderdim sıkıntı olmadı. Sorun seninle alakalı olabilir. Müşteri hizmetlerini ara

Sipay üzerinden kendi adıma olan başka bir banka hesabıma para transferi yapmaya çalışıyorum, 4-5 farklı banka denedim, hepsinin bilgileri doğru olmasına rağmen bilgiler yanlış hatası veriyor. Bu durumu yaşayan var mı?
Hocam emin degilim ama paparayla falan beraber sipay ve bikac tane bankacilik lisansi daha iptal edilmis olmalı. Belki de ondan cekemiyorsundur.

Hocam şimdi aklıma geldi. Sipayda kullanılabilir para ile çekilebilir para ayrı oluyor. Sen cashback çekmeye çalışıyor olabilir misin.
Yok hocam dediğiniz mevzuyu biliyorum da göndermeye çalıştığım para cashback parası değil. Zaten miktar fark etmeksizin hata veriyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam emin degilim ama paparayla falan beraber sipay ve bikac tane bankacilik lisansi daha iptal edilmis olmalı. Belki de ondan cekemiyorsundur.
İlk defa duydum hocam. Ama zaten öyle bir durum olsa yukardaki arkadaşın da yapamaması lazım diye düşünüyorum.

hocam sipayın kurumsal kısmından dolayı lisansı iptal etse birçok firmanın işi durur. Kurumsal alanda çok öndeler baya büyükler yani. Sipay müşteri hizmetlerini bi arasın arkadaş sipay kurumsal olmayan şahıslara karşı işlevini durdurmuş olabilir kurumsalda aktifler diye biliyorum

Yok hocam dediğiniz mevzuyu biliyorum da göndermeye çalıştığım para cashback parası değil. Zaten miktar fark etmeksizin hata veriyor.

İlk defa duydum hocam. Ama zaten öyle bir durum olsa yukardaki arkadaşın da yapamaması lazım diye düşünüyorum.
https://fintechtime.com/2025/10/tcmb-sipay-ve-veparanin-faaliyet-izinlerini-gecici-olarak-durdurdu/ ben bunu papara kapandıgında gormustum bı yerde ama kullanabılıyorsanız devam o zaman

hocam sipayın kurumsal kısmından dolayı lisansı iptal etse birçok firmanın işi durur. Kurumsal alanda çok öndeler baya büyükler yani. Sipay müşteri hizmetlerini bi arasın arkadaş sipay kurumsal olmayan şahıslara karşı işlevini durdurmuş olabilir kurumsalda aktifler diye biliyorum
Bu kapsamda faaliyet izinleri geçici olarak durdurulan veya TMSF kayyımlığı atanan şirketler şöyle sıralanıyor:

1. Fzypay Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş.
  2. İninal Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri A.Ş. – 14 Mart 2025 tarihinde TMSF kayyımlığı atandı.
  3. Paladyum Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş.
  4. Papara Elektronik Para A.Ş. – 27 Mayıs 2025 tarihinde TMSF kayyımlığı atandı.
  5. ParaQR Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş.
  6. Parolapara Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş.
  7. Payco Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş.
  8. Sipay Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş.
  9. Vepara Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş.
bı haber sıtesınde bu yazıyor belkı de gecıcı ıptal kararı bıtmıstır bılmıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,627
Üyeler
185,137
Son üye
Asim9
Geri