İlk öncellikle eleştirin için teşekkür ederim.Güzel ve nazik bir şekilde eleştirmişsin.Bana hoş gelen krav maga var birde wrestling boxing ama ne kadar etkili olur kararsızımHepsini öğrenip ne halt yiyeceksin acaba? Topu topu kaç yıllık ömrün var?
Fantezi olsun diye böyle yapıyorsun ama yanlış düşünüyorsun. Wing Chun teknikleri tek başında bir ömür ister ustalaşmak için.
Yıllarını vermen lazım. Yani öyle şundan başlayayım sonra şuna geçeyim oradan şuna yatay geçiş yapayım. Sadece filmlerde gördüğün bir model bu ya da hayatını sırf bu işe verenlerden.
Tavsiyem şudur ki sana hoş gelen en fazla iki sporu öğrenmen.
Aikido'ya bir bak. Sıkıcı ve zor bir spordur. Ama bir öğrendim mi yok mu? Aşırı "cool" olursun.
Film onlar geç. Lowkicklerin sağlam olursa tek kral magacı yanına yaklaşamazKrav maga iyi değil mi?
Jason Statham'ın kullandığı teknik
Nazik değildim la bu nazik mi?İlk öncellikle eleştirin için teşekkür ederim.Güzel ve nazik bir şekilde eleştirmişsin.Bana hoş gelen krav maga var birde wrestling boxing ama ne kadar etkili olur kararsızım
Beş sene yaptım muay Thai. Zıpkın gibi bir iki tekme attıktan sonra Yumruk atmama bile gerek kalmıyordu sparlarda.Kickboxing ile muay thai öğrenmeye karar verdim
Discord verir misin özelden?Beş sene yaptım muay Thai. Zıpkın gibi bir iki tekme attıktan sonra Yumruk atmama bile gerek kalmıyordu sparlarda.
K1 veya muay Thai iyidir