Neler Yeni

Sırf Almanya ya gitmek için evlenilir mi?

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Nafaka vericektir her türlü ve ayrıca vatandaşlık verilmedne önce çok sıkı denetleniyor evlilikleri belli yıl sonra veriyorlar vatandaşlığı.
O dediğin olay Amerika da çok oluyor. Avrupa ülkelerinde aşırı denetlenme yok abd ye göre.

Almanyada var tabi ama son 10 sene içerisinde gelişti önceden daha kolay yapılıyordu o şeyler.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
O dediğin olay Amerika da çok oluyor. Avrupa ülkelerinde aşırı denetlenme yok abd ye göre.

Almanyada var tabi ama son 10 sene içerisinde gelişti önceden daha kolay yapılıyordu o şeyler.
Dediğim gibi şu boş hayalleri kurmaktan vazgeçin ve realistik düşünün az ben mesela yurtdışı düşünmüyorum ana olarak çünkü olması zor bir hayaldir şuan sen şuan yurt dışı iyi dersen ve olmaz ise sap gibi kalırsınız.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,164
İsim
Diyarhan
Seveceğin geçineceğin biri ise kesinlikle evlenilir.

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dediğim gibi şu boş hayalleri kurmaktan vazgeçin ve realistik düşünün az ben mesela yurtdışı düşünmüyorum ana olarak çünkü olması zor bir hayaldir şuan sen şuan yurt dışı iyi dersen ve olmaz ise sap gibi kalırsınız.
Biriyle evlenip gidicek kadar düşük değilim sırf alamancı olarak anılmak istemediğimden dolayı bile almanyayı sevmemeye başladım zaten.

hayal kurmuyorum ben. Gidiceğime inanıyorum ama gitmesem bile yine çok ekside olmam çünkü dolar kazanma odaklı çalışmalar yapıyorum. Zaten avustralya da birkaç tanıdığım var oraya gidersem yardım ederler ama önemli olan abd :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bide zaten tr de gençlerin %95 i yurtdışı istiyor ama şu bir gerçek ki en fazla %1 i falan gidicek

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Biriyle evlenip gidicek kadar düşük değilim sırf alamancı olarak anılmak istemediğimden dolayı bile almanyayı sevmemeye başladım zaten.

hayal kurmuyorum ben. Gidiceğime inanıyorum ama gitmesem bile yine çok ekside olmam çünkü dolar kazanma odaklı çalışmalar yapıyorum. Zaten avustralya da birkaç tanıdığım var oraya gidersem yardım ederler ama önemli olan abd :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bide zaten tr de gençlerin %95 i yurtdışı istiyor ama şu bir gerçek ki en fazla %1 i falan gidicek
Çünkü oraya gidiceklerin çoğunluğu rahat olucağını sanıyor orada yaşayınca öyle bir dünya hiç bir yerde yok.
Oraya gidince sadece sana değer vericekler mesleğine orada kasiyerlik olucaksa mesliğim neden gideyim ki?
Parası iyi güzel ama işte sorun burda %95'nin çoğunluğu oraya gidince hemen altın olacağını sanıyor he okumuş etmiş ama imkanı orada bulmuştur işte o kişi giderse iyi olur ama oturduğu yerden yurt dışı düşünen varsa kusura bakmasın.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
Malum ülkenin durumu orta da,köyde bir dünya Almancı var bir kız ayarlasam sizce gitmeye değer mi?
2 olasılık var güzel biri gelir ise sorun yok kötü gelir ise

2 olasılık var ya evlenip bir süre evli kalıcaksın sonra boşanma davası ile uğraşıcaksın yada anlaşıp ayrı yerlerde yaşıyacaksınız ayrı yerlerde yaşarsanız sorun yok ama dava ile uğraşırsan

2 olasılık var ya kadın seni dolandıracak kendine nafaka bağlatıcak yada güzel güzel boşanıp yollarınızı ayıracaksınız yollarınızı ayırırsanız sorun yok ama nafaka bağlanır ise

2 olasılık var ya bu parayı ödeyebilmek için güzel bir iş bulacaksın yada iş bulamayıp parayı ödeyemezsin

sbaran21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Sefer Baran Demir
Malum ülkenin durumu orta da,köyde bir dünya Almancı var bir kız ayarlasam sizce gitmeye değer mi?
Ben agustosta kanadaya yerleşiyorum. New brunswick bölgesine.Bi arkadaşımı yanıma alıp eşcinsel evlilik yapmayı dusunuyoruz sırf o da oranın vatandaşı olsun diye

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,585
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
değer

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
Almancı bol Trabzon da yazın gelsen hallederiz.
kanka git orada vatandaşlığı al sonra ayrılırsın hayatını yaşarsın gerçekten sevdiğin bi kız bulursun belki bu almanyaya gitmek için bulacağın kıza aşık olup onuda sevebilirsin belli olmaz

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Seveceğin türde birini bulursan neden olmasın ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,788
Üyeler
161,138
Son üye
concordesign
Top Bottom