Şirket Açmak İstiyorum. Yardım!!!

Enco

80+ Silver
Reaksiyon skoru
856
Herkese iyi geceler. Limited şirketi kurmak istiyorum ve süreçler hakkında bana yardımcı olur musunuz? Ve ayrıca sormak istediklerim;
Limited şirketi konumunu ev olarak göstersem olur mu?
Şirket adresi benim adıma mı olmalı?
Şimdiden teşekkür ederim.

Ne üzerine açmak istiyorsunuz?

Herkese iyi geceler. Limited şirketi kurmak istiyorum ve süreçler hakkında bana yardımcı olur musunuz?
Tek başına limited kuramazsın İki ya da daha fazla ortakla kurabilirsin bunu biliyorsun değil mi? Şahıs şirketi kuracaksan bir mali müşavire kesinlikle ihtiyaç duyacaksın o yüzden o sana ne yapman gerektiğini vs söyleyecektir.
Limited şirketi konumunu ev olarak göstersem olur mu?
Evet gösterebilirsin ama onun yerine popülerliği gün geçtikçe artan sanal ofis kiralama hizmetlerini tercih edebilirsin, resmi ve prestijli bir iş adresine sahip olmanızı sağlıyor.
Şirket adresi benim adıma mı olmalı?
Senin adına olursa daha iyi olur ama daha sonra Gösterdiğiniz adresin gerçek olup olmadığının kontrolü için vergi dairesi bir yoklama memuru görevlendiriyor o gelip adrese bakarsa ve normal bir ev görürse büyük ihtimalle şirketin kapatılır.
Bu yüzden sanal ofis kiralama yapabilirsin

Tek başına limited kuramazsın İki ya da daha fazla ortakla kurabilirsin bunu biliyorsun değil mi? Şahıs şirketi kuracaksan bir mali müşavire kesinlikle ihtiyaç duyacaksın o yüzden o sana ne yapman gerektiğini vs söyleyecektir.

Evet gösterebilirsin ama onun yerine popülerliği gün geçtikçe artan sanal ofis kiralama hizmetlerini tercih edebilirsin, resmi ve prestijli bir iş adresine sahip olmanızı sağlıyor.

Senin adına olursa daha iyi olur ama daha sonra Gösterdiğiniz adresin gerçek olup olmadığının kontrolü için vergi dairesi bir yoklama memuru görevlendiriyor o gelip adrese bakarsa ve normal bir ev görürse büyük ihtimalle şirketin kapatılır.
Bu yüzden sanal ofis kiralama yapabilirsin
Bilgiler için teşekkür ederim ama tek de kıruluyor limited.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki sanal ofiste denetime gelirse nolacak? Ortada mülk bile yok.

Tek kuramazsın İki ya da daha fazla ortakla kurabilirsin bizim şirket var oradan biliyorum hali hazırda mali müşavirimiz de var bizim

Peki sanal ofiste denetime gelirse nolacak? Ortada mülk bile yok.
sanal ofis tercih ettiğinde vergi dairesinin adres denetimi, adreste kimsenin olmaması gibi nedenlerle sekteye uğramıyor. Yani özetle sanal ofis bir kavram ortada bir ofis var ama senin orada vs olmana gerek kalmıyor vergi dairesinin adres denetiminin kapsamına girmiyor

Tek kuramazsın İki ya da daha fazla ortakla kurabilirsin bizim şirket var oradan biliyorum hali hazırda mali müşavirimiz de var bizim

sanal ofis tercih ettiğinde vergi dairesinin adres denetimi, adreste kimsenin olmaması gibi nedenlerle sekteye uğramıyor. Yani özetle sanal ofis bir kavram ortada bir ofis var ama senin orada vs olmana gerek kalmıyor vergi dairesinin adres denetiminin kapsamına girmiyor
Hocam bayağı araştırdım tek oluyor olmasa da sorun değil ama belki eski kuruluş olduğunuz için o zamanlar öyleydi

Mali müşavir şart mı peki

Hocam bayağı araştırdım tek oluyor olmasa da sorun değil ama belki eski kuruluş olduğunuz için o zamanlar öyleydi
Hocam ne kadar araştırma yapsanız da limited şirket kurulumu min iki ya da daha fazla ortakla olur bu her zaman böyledir ama eğer şahıs şirketi kurarsanız tek kurabilirsiniz umarım anlamışsınızdır.

Mali müşavir şart mı peki
Tabi ki şart değil ama yapılacak olan şeyler bunlara başvuru yapmak vs bu tür şeylerde sizleri yardım edecek biri lazım bu kişide işinde iyi olan bir mali müşavir olacaktır.

Hocam ne kadar araştırma yapsanız da limited şirket kurulumu min iki ya da daha fazla ortakla olur bu her zaman böyledir ama eğer şahıs şirketi kurarsanız tek kurabilirsiniz umarım anlamışsınızdır.

Tabi ki şart değil ama yapılacak olan şeyler bunlara başvuru yapmak vs bu tür şeylerde sizleri yardım edecek biri lazım bu kişide işinde iyi olan bir mali müşavir olacaktır.
Yanlış anlamayın amacım bozmak değil sizi sadece okuduğumu söyledim.

Hocam bir ofis var ama benim adıma değil kuzenimin orayı göstersem olur mu acaba? Yoksa sanal ofis daha mı iyi olur?

Yanlış anlamayın amacım bozmak değil sizi sadece okuduğumu söyledim.
Anladım hocam ben de size olanı söylüyorum işler böyle yürüyor

Hocam bir ofis var ama benim adıma değil kuzenimin orayı göstersem olur mu acaba? Yoksa sanal ofis daha mı iyi olur?
Bana soracak olursan olmayabilir çünkü oranın üzerine şirket açılmış olabilir, mali müşavir tutup onunla beraber ilerlemek daha mantıklı ve iyi olur hocam

Anladım hocam ben de size olanı söylüyorum işler böyle yürüyor

Bana soracak olursan olmayabilir çünkü oranın üzerine şirket açılmış olabilir, mali müşavir tutup onunla beraber ilerlemek daha mantıklı ve iyi olur hocam
Yok hocam boşta takılmalık ofis ama size sorum olacak. Mali müşavir maliyetli mi hocam ne gideri var öğrenebilir miyim

Hocam sizin seçtiğiniz mali müşavire bağlı biz 50k ile 100k arası veriyoruz işimiz düşünce
hcm bende düşünüyorumda burda sorayım o zaman elektronik alanında açmayı planlıyorum distribütörlerden toptan alıp kuracağım site üzerinden satmayı planlıyorum (işlemci, ekran kartı vb.) sizin bildiğiniz kadarıyla bunun için yapılması gerekenler neler ve ortalama ne kadar tutar?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,101,197
Üyeler
175,176
Son üye
kaanbsgmz
Geri