bi öneriniz varsa atar msııntoplama sistem önerebilirim bu arada hazır internet üzerinden toplanmış pc satan şirketler var dediğiniz ayarda bu şirketlere bir pc toplattırabilirsiniz
Kabaca bir öneri yapayım:şirkette satış elemanının kullanacağı bilgisayara ihtiyacımız var.
oyun bilgisayarı olmadığı için ve piyasayı uzun süredir takip etmediğimden sizden yardım istiyorum.
depodaki mal bilgisinin oldugu satışların yapıldığı ortalama ama seri bir bilgisayar istiyorum.
bütçe tahmini 10k ( 10k olmak zorunda değil fakat abartı farkta olmazsa sevinirim )
iş için amd mi intel mi önerirsinKabaca bir öneri yapayım:
R5 5600G işlemci.
En ucuz M2 slotlu AM4 anakartlardan biri.
En ucuzlarından 2X8GB 3200MHz RAM
Ofis kasası ve iş görür bir PSU
500GB M2 NVMe SSD.
Monitör falan da alınca 10K civarı tutar.
sistemin onboard desteği varsa ekran kartı olmadan sistem açılır benimde sistemimde onboard ekran kartı var mesela10k civarı
Mesaj otomatik birleştirildi:
merak ettiğim tek soru ekran kartı hiç olmadan olur mu kötü bişey almak zorunda mıyım
bence iş için git intel aliş için amd mi intel mi önerirsin
nerden anlarım onusistemin onboard desteği varsa ekran kartı olmadan sistem açılır benimde sistemimde onboard ekran kartı var mesela
Ekran kartı olmayacağı için AMD öneririm. APU (dahili ekran kartlı) işlemci konusunda AMD nin rakibi yok.iş için amd mi intel mi önerirsin
itopya daha çok oyun sistemi toplama üzerine ama iş sistemide toplanırbi öneriniz varsa atar msıın
bir sistem seçin açıklamasında onboard ekran kartı desteği varmı diye yazar varsa sistemin zaten ekran kartı bağlamasanız bile anakartın üstünde giriş seviyesi bir ekran kartı olacak o ekran kartı üzerinden sistemi çalıştırabilirsiniznerden anlarım onu
hocam biraz oyuncu sistemi görünümlü şirkettekiler kıskanmasın .dörneğin bu pc iş görür müIZOLY Hades I3 10100f 16gb 256gb M2 Ssd Rx 550 4gb Oyuncu Masaüstü Bilgisayarı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
IZOLY Hades I3 10100f 16gb 256gb M2 Ssd Rx 550 4gb Oyuncu Masaüstü Bilgisayarı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
hocam biraz oyuncu sistemi görünümlü şirkettekiler kıskanmasın .dörneğin bu pc iş görür müIZOLY Hades I3 10100f 16gb 256gb M2 Ssd Rx 550 4gb Oyuncu Masaüstü Bilgisayarı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
IZOLY Hades I3 10100f 16gb 256gb M2 Ssd Rx 550 4gb Oyuncu Masaüstü Bilgisayarı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
iş aralarında adamlar valo atmasın mıbir sistem seçin açıklamasında onboard ekran kartı desteği varmı diye yazar varsa sistemin zaten ekran kartı bağlamasanız bile anakartın üstünde giriş seviyesi bir ekran kartı olacak o ekran kartı üzerinden sistemi çalıştırabilirsiniz
hocam biraz oyuncu sistemi görünümlü şirkettekiler kıskanmasın .d
hocam biraz oyuncu sistemi görünümlü şirkettekiler kıskanmasın .d
Fazla paraya gerek yok bunu al Adata m2 ssd ile.şirkette satış elemanının kullanacağı bilgisayara ihtiyacımız var.
oyun bilgisayarı olmadığı için ve piyasayı uzun süredir takip etmediğimden sizden yardım istiyorum.
depodaki mal bilgisinin oldugu satışların yapıldığı ortalama ama seri bir bilgisayar istiyorum.
bütçe tahmini 10k ( 10k olmak zorunda değil fakat abartı farkta olmazsa sevinirim )