Neler Yeni

Şirketim için web sitesi istiyorum. Arama motorunda üstte nasıl çıkartabilirim?

ice3h

80+ Bronze
Merhaba,

Arkadaşlar şirketimiz için bir web sitesi kuracağım. Wix'in e-ticaret planından faydalanacağım. Fakat markamız aratıldığında en üstte nasıl çıkabiliriz? Ve vergi sistemi nasıl olur? Otomatik satış vergisi ayda 500 işlem diye belirtilmiş. Bu vergiyi Wix otomatik olarak mı ödüyor, yoksa ben mi yanlış anlamışım? Yardımlarınızı bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler.

zapkinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,826
İsim
Kanon
İlgilendiği Kategoriler
müziğe dair her şey
Wix veya GoDaddy gibi sitelerde alan adınızı satın alırken arama motorlarında üstte çıkması için ekstra bir paket satıyorlar, onu satın almanız gerekiyor.
Vergi konusu hakkında bilgim yok.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,532
İsim
Olcay akbulut
Merhaba,

Arkadaşlar şirketimiz için bir web sitesi kuracağım. Wix'in e-ticaret planından faydalanacağım. Fakat markamız aratıldığında en üstte nasıl çıkabiliriz? Ve vergi sistemi nasıl olur? Otomatik satış vergisi ayda 500 işlem diye belirtilmiş. Bu vergiyi Wix otomatik olarak mı ödüyor, yoksa ben mi yanlış anlamışım? Yardımlarınızı bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler.
Hocam bu tarz işler için daha profesyonel yerlere başvurun bence, sitenizin genel olarak öne çıkmasını istiyorsanız SEO uyumlu çalışmanız lazım.

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
SEO tarayıcılar arası uyum meselesi. Tabi o da önemli. Google aramalarında öne çıkacaksan google'ı görmelisin. Reklam vermelisin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,716
Üyeler
163,706
Son üye
batugkc
Top Bottom