Neler Yeni

Öneri Sırt Çantası Önerir Misiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Kutay Önen
İçine Laptop, kitap, not defteri, şarj aleti, powerbank gibi şeyler koyabileceğim bir sırt çantası arıyorum. Bütçem 2k civarı. Vans ve Converse modellerine baktım fakat saydıklarımın hepsi sığmayacak gibi gözüküyor. Önerilerinizi bekliyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ahmet A.

İhtiyacım olsa hiç düşünmem bunu alırım. USB 3.0 bağlantı noktası bile koymuş adamlar, powerbanki koy yürürken şarj et. Laptop koyulabilir, ıvır zıvır not defteri vs. mükemmel hoşuma gitti benim tavsiye edeyim dedim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Kutay Önen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

İhtiyacım olsa hiç düşünmem bunu alırım. USB 3.0 bağlantı noktası bile koymuş adamlar, powerbanki koy yürürken şarj et. Laptop koyulabilir, ıvır zıvır not defteri vs. mükemmel hoşuma gitti benim tavsiye edeyim dedim.
Hocam tip olarak böyle bir çanta arıyorum fakat bunlar da taşıyacaklarım bakımından pek işimi görmüyor :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ahmet A.
Hocam tip olarak böyle bir çanta arıyorum fakat bunlar da taşıyacaklarım bakımından pek işimi görmüyor :(
Hem fonksiyonel, hem de kaliteli olup da böyle görünüş olarak tarz duran çanta daha görmedim hayatımda. Biri olursa diğeri olmuyor illa, iki özelliği birlikte görmek zor 😂

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Kutay Önen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hem fonksiyonel, hem de kaliteli olup da böyle görünüş olarak tarz duran çanta daha görmedim hayatımda. Biri olursa diğeri olmuyor illa, iki özelliği birlikte görmek zor 😂
evet hocam tam aradıklarımı tarif ettiniz dosfknwpeojrnı

KingDeViL

80+ Bronze
Bisikletçi çantalarını tavsiye ederim. Fiyatı yüksektir ama çok sağlam ve işlevseldir. Benim çantanın yağmurluğu bile var. 15inç laptop sorunsuz taşıyorum.

1725921199980.png
1725921218367.png

1725921241566.png

Top Bottom