Neler Yeni

Sistem alacağım sorularım var

Bu Hıyarlar Dediğin Adamlar Piyasanin En Uyguna Satan Sitesi Diğer Siteler Yayinci Kampanyasi Olmasi 2 Kati Fiyata satiyor
Donanım Arşivi fanları diğer herkesi hıyar sanıyor.Çok tartışmaya gerek yok.Gerçi çoğu kanalın fanları böyle.
Mesaj otomatik birleştirildi:

knk donanım arşivi takip ediyor musun ? meraken soruyorum
Herkes enayi gibi belini bir tane sisteme bağlasın yani öyle mi?Ben 22K bandında sistem beklerken Apo 10Kya sistem çıkarınca yaşayacak olduğum pişmanlık tarif edilebilir mi?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
knk donanım arşivi takip ediyor musun ? meraken soruyorum
Donanım arşivinin şuanki duyurularına göre bu seviyede bir sistem çıkartma planı yok. Belki 1 sene boyunca da yapmayacak. Belki çıkarır diye adam aylarca onu mu beklesin yani? 2 hafta içinde çıkartacağı sistem üst seviyede olsaydı onu beklesin denebilirdi ama sistemlere her ay en az 1000TL zam gelirken böyle saçma bir öneriyi mantıklı bulmuyorum.

kadiralkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Kadir Alkan
Donanım arşivinin şuanki duyurularına göre bu seviyede bir sistem çıkartma planı yok. Belki 1 sene boyunca da yapmayacak. Belki çıkarır diye adam aylarca onu mu beklesin yani? 2 hafta içinde çıkartacağı sistem üst seviyede olsaydı onu beklesin denebilirdi ama sistemlere her ay en az 1000TL zam gelirken böyle saçma bir öneriyi mantıklı bulmuyorum.
2 gün içinde paylaşıcak görürsün

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,085
Üyeler
166,878
Son üye
Aktörabi
Top Bottom