K KaanDA 80+ Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 22 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Kaan Ülger 28 Haziran 2024 #1 Vatandan hazır sistem aldım orda win 10 kuracaklar geldikten sonra ne yapmam lazım bios güncellemesi yapmam şart mı açıkçası biraz korkuyorum
Vatandan hazır sistem aldım orda win 10 kuracaklar geldikten sonra ne yapmam lazım bios güncellemesi yapmam şart mı açıkçası biraz korkuyorum
Danke 80+ Bronze Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 1,184 Dahası Reaksiyon skoru 266 İsim Yunus 29 Haziran 2024 #2 Gerek yok drive, windows update, güle güle kullan şimdiden hayırlı olsun
K KaanDA 80+ Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 22 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Kaan Ülger 3 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Danke yazmış: Gerek yok drive, windows update, güle güle kullan şimdiden hayırlı olsun Devamı için tıklayın... Dostum itopyadaki sepete özel indirimler mağazada gecerli mi bir bilgin varmı acaba
Danke yazmış: Gerek yok drive, windows update, güle güle kullan şimdiden hayırlı olsun Devamı için tıklayın... Dostum itopyadaki sepete özel indirimler mağazada gecerli mi bir bilgin varmı acaba