GÜZEL FİYAT ben bunu dün 42k aldım https://www.itopya.com/jahrein-roni...-xt-gaming-oc-16gb-16gb-ddr5-1tb-nvme-_h26787Alıntıyı görüntüle
böyle bir sistem aldım sizce fiyatına ögre iyi mi bütçem maks bukardı.
iade et bunu al hala stokta 8 adet varGÜZEL FİYAT ben bunu dün 42k aldım https://www.itopya.com/jahrein-roni...-xt-gaming-oc-16gb-16gb-ddr5-1tb-nvme-_h26787
knk ben taksit ile aldım gaminggen taksit vermiyor vadesiziade et bunu al hala stokta 8 adet var
ben ince hesaptan taksitsiz aldım ama akbank yeni müşterilere 25k faizsiz nakit avans veriyoudu onu kullancamknk ben taksit ile aldım gaminggen taksit vermiyor vadesiz
gaming gen ne alaka incehesap demek istedin herhaldeknk ben taksit ile aldım gaminggen taksit vermiyor vadesiz
mantıklı knkm hayırlı olsunben ince hesaptan taksitsiz aldım ama akbank yeni müşterilere 25k faizsiz nakit avans veriyoudu onu kullancam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Obsidian Elite | AMD Ryzen 5 8400F | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 7800 XT 16 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
akbank yeni müşteri olduysanız 20k 6ay vade ile kredi çekin kalan tutarı ise kredi kart taksitli avans ile 3 taksitle yaparsanız daha mantıklı olmaz mıydı ytd.ben ince hesaptan taksitsiz aldım ama akbank yeni müşterilere 25k faizsiz nakit avans veriyoudu onu kullancam
Obsidian Elite | AMD Ryzen 5 8400F | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 7800 XT 16 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
işte 25k 6 aylık nakit avans alcam gerisini öderim zatenakbank yeni müşteri olduysanız 20k 6ay vade ile kredi çekin kalan tutarı ise kredi kart taksitli avans ile 3 taksitle yaparsanız daha mantıklı olmaz mıydı ytd.
10 binde vakıfbank vermiştiakbank yeni müşteri olduysanız 20k 6ay vade ile kredi çekin kalan tutarı ise kredi kart taksitli avans ile 3 taksitle yaparsanız daha mantıklı olmaz mıydı ytd.
hocam axes nakit avans 3ayla sınırlı onu diyorum bende normal kredi 6 aya kadar çıkıyorişte 25k 6 aylık nakit avans alcam gerisini öderim zaten
10 binde vakıfbank vermişti
7600 işlemci ekledim hediyeli soğutucu veriyorBen begendim bende 7800 xt lik bir sistem ariyordum alabilirim bu gece
Sogutucu eklemek gerekir mi