Neler Yeni

Sistem arıyorum arkadaşlar

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Hepsini yapıyorum hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güzel sistem olmuş hocam ssd yi düşürüp rami yukseltebilirim aslında
Ramden 2 tane alınacak hocam. 2X8 Fiyatı dahil fiyat o.

Ahmet South

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Ahmet Güney

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Kasayı powersup ile beraber alsam olmaz mı

Ha tm hocam
Daha ucuza gelir hocam öyle. ama kaliteden hafif ödün verirsiniz bulduğunuz kasaya göre.

https://www.akakce.com/bilgisayar-k...anel-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,1030426009.html Bu milli kasamız ile daha ucuza getirebilirsiniz.

O kasa + bu ssd ile alırsanız 10800 gibi bir fiyata denk geliyor. Ki güzel bir fiyat bence. https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-...tREKozceg4N49g84CrYpbjRq8Lp5rI9BoC8ucQAvD_BwE

NightStop

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Egemen Evlimoğlu
Bunun yerine PCI4.0 toplama RX 6500XT alınabilir. fiyatı aşar ama 1TB SSD ile öylesine topladım. Daha F/P yapılabilir:

Toplam 11674 TL yapıyor. daha ucuza getirilebilir. indirimler ile birlikte.
Hocam ben bugün böyle bir sistem topladım aynı işlemci ve ekran kartı ile, bu şekilde parça parça alıp toplamanın bir zararı var mı? Herhangi bir rsiki falan var mı? Bu şekilde toplayıp bilgisayarcıda birleştirmek mantıklı olur mu? Bu hafta da güzel bi sistem gelmezse bunları toplamayı düşünüyorum çünkü

https://forum.donanimarsivi.com/konu/11-000-TL'ye-en-optimal-sistem.502882/

Bu konuda toplamıştım sabah, bi bakabilir misin @DerratiX Hocam

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,723
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Hayır hocam. Aksine böyle daha iyi. çünkü daha fazla parça seçeğenin var. mesela diyelim itopyada bu olay çok kötü durumda. adamlar koymuşlar her sisteme ya MLD M300 alacaksın ya da KIOXIA(kronik sorunlu ssd) alacaksın diyorlar. Burda ise böyle bir sorun yok. Ama Kasanız birleştirilirken kesinlikle yanında durun. ve tanıdığınız, güvendiğiniz birine birleştirtin.

Hocam ben bugün böyle bir sistem topladım aynı işlemci ve ekran kartı ile, bu şekilde parça parça alıp toplamanın bir zararı var mı? Herhangi bir rsiki falan var mı? Bu şekilde toplayıp bilgisayarcıda birleştirmek mantıklı olur mu? Bu hafta da güzel bi sistem gelmezse bunları toplamayı düşünüyorum çünkü

Bu konuda toplamıştım sabah, bi bakabilir misin @DerratiX Hocam
Güzel sistem hocam. Ama fiyatını attığım kasa ile düşürebilirsiniz. Şahsen 1100 TL o kasaya vermek yerine ya corsairin 700 TL'ye kasasını alırım. HDD param cebimde kalır. Ya da MSI MAG 100R+ Sharkoon 650+80 PSU alırım, parçalarım daha kaliteli olur.

Jeeareen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Mustafa Yeşil

NightStop

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Egemen Evlimoğlu
Hayır hocam. Aksine böyle daha iyi. çünkü daha fazla parça seçeğenin var. mesela diyelim itopyada bu olay çok kötü durumda. adamlar koymuşlar her sisteme ya MLD M300 alacaksın ya da KIOXIA(kronik sorunlu ssd) alacaksın diyorlar. Burda ise böyle bir sorun yok. Ama Kasanız birleştirilirken kesinlikle yanında durun. ve tanıdığınız, güvendiğiniz birine

Hayır hocam. Aksine böyle daha iyi. çünkü daha fazla parça seçeğenin var. mesela diyelim itopyada bu olay çok kötü durumda. adamlar koymuşlar her sisteme ya MLD M300 alacaksın ya da KIOXIA(kronik sorunlu ssd) alacaksın diyorlar. Burda ise böyle bir sorun yok. Ama Kasanız birleştirilirken kesinlikle yanında durun. ve tanıdığınız, güvendiğiniz birine birleştirtin.

Güzel sistem hocam. Ama fiyatını attığım kasa ile düşürebilirsiniz. Şahsen 1100 TL o kasaya vermek yerine ya corsairin 700 TL'ye kasasını alırım. HDD param cebimde kalır. Ya da MSI MAG 100R+ Sharkoon 650+80 PSU alırım, parçalarım daha kaliteli olur.
Kasayı biraz rasgele seçmiştim ya fiyatı uygun bir şey bulup sizin dediğinizi kaydettim o daha mantıklı valla geçen çarşambayı bekleyin gamegaraj için demiştin hazır sistemler bölümünü kaldırmışlar ve 6600lü bi sistem vardı onun da stoğu bitmiş 13400'dü fiyatı en kötğ onu alırım diyordum onun da stoğu bitmiş, yarın bi gamegaraj bakıcam en kötü hafta sonuna kadar beklicem bir şey çıkmazsa bu şekilde toplayacağım artık son çare 10k'ya tamamlarsam hepsini benim için uyguna gelmiş olur

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
hocam benzer sistem bir iki gün önce 7 k ya satıldı. gtx 1650 ye 8 k dan fazla vermek saçma.
Katılıyorum. Ama o arkadaşın dediği sistem 7k'ya 50 Stokla felan satıldı. sonra geri 8999 TL oldu.

Kasayı biraz rasgele seçmiştim ya fiyatı uygun bir şey bulup sizin dediğinizi kaydettim o daha mantıklı valla geçen çarşambayı bekleyin gamegaraj için demiştin hazır sistemler bölümünü kaldırmışlar ve 6600lü bi sistem vardı onun da stoğu bitmiş 13400'dü fiyatı en kötğ onu alırım diyordum onun da stoğu bitmiş, yarın bi gamegaraj bakıcam en kötü hafta sonuna kadar beklicem bir şey çıkmazsa bu şekilde toplayacağım artık son çare 10k'ya tamamlarsam hepsini benim için uyguna gelmiş olur
Hocam Haftanın sistemleri olayını normalde 2-3 haftadır Salı günü saat 12:00 civarında yeniliyorlardı. Pazartesi kaldırıyorlardı. bugün günler kaydı. Salı günü kaldırdılar. Belki çarşamba 12:00 civarı yeniden çıkarırlar. çıkarmazlarsa bence bunu alın geçin. Doların artma durumuda şuanda işin içine girdi çünkü.

NightStop

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Egemen Evlimoğlu
Katılıyorum. Ama o arkadaşın dediği sistem 7k'ya 50 Stokla felan satıldı. sonra geri 8999 TL oldu.

Hocam Haftanın sistemleri olayını normalde 2-3 haftadır Salı günü saat 12:00 civarında yeniliyorlardı. Pazartesi kaldırıyorlardı. bugün günler kaydı. Salı günü kaldırdılar. Belki çarşamba 12:00 civarı yeniden çıkarırlar. çıkarmazlarsa bence bunu alın geçin. Doların artma durumuda şuanda işin içine girdi çünkü.
Doğru diyorsunuz o konu da rahatsız etmeye başladı son günlerde, tek korkum böyle parça parça aldığımda ürünlerde herhangi bir şey olur mu korkusu, özellikle işlemci ve ekran kartı hassas aletler kargo falan korkutuyor

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Aldığınız siteler türkiyede tanınan, garanti ve iade politikası iyi olan siteler hocam. bir sıkıntı olsa bile iade eder veya garantiye gönderirsiniz.
Doğru diyorsunuz o konu da rahatsız etmeye başladı son günlerde, tek korkum böyle parça parça aldığımda ürünlerde herhangi bir şey olur mu korkusu, özellikle işlemci ve ekran kartı hassas aletler kargo falan korkutuyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,467
Üyeler
163,501
Son üye
durumda
Top Bottom