Neler Yeni

Yardım Sistem çalışıyor ama sinyal yok güç tasarufu modu hatadı alıyorum (servise bıraktım gelince sonucu yazarım)

egergvn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ege
Monitörüm rampage RM-344 pc hazır sistem hp o bişey pili vardı onu söktüm ramlari söktüm taktım olmadı monitörden sıfırlamayı denedim ama o yapılan ekran bir kere açıldı şimdi onuda açamıyorum elimde başka monitör kablo falan yok ne yapabilirim tamirciye götüremeye kalksam ne kadar ister en son burdada şansımı deneyip bizimkilere öyle söyliycem yardım edin lütfen (klavye ışığı vs. yanıyo ama capslock numlock ışıkları yanmıyo mousede ışıkları yanmıyo)

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,607
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Çözümü bilmiyorum mesaj yazayım konu üstte kalsın bir bilen çıkar mutlaka.

oTToman16

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Adem SOY
Monitörüm rampage RM-344 pc hazır sistem hp o bişey pili vardı onu söktüm ramlari söktüm taktım olmadı monitörden sıfırlamayı denedim ama o yapılan ekran bir kere açıldı şimdi onuda açamıyorum elimde başka monitör kablo falan yok ne yapabilirim tamirciye götüremeye kalksam ne kadar ister en son burdada şansımı deneyip bizimkilere öyle söyliycem yardım edin lütfen (klavye ışığı vs. yanıyo ama capslock numlock ışıkları yanmıyo mousede ışıkları yanmıyo)
Görüntü yü şu anda ekran kartından mı çekiyor sun. Eğer monitör de vga veya DVİ varsa. Bir de anakartın çıkışından görüntü almayı dene. Monitör bulmaktan iyidir. Kabloyu daha hızlı bulursun. :)

DOKTOR🥼

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Resad
Instagram
resad.sadiqov29
Steam
Authority6655
Sorununuz monitordan oldugunu sanmiyorum kablo bul dene duzelicekdir

egergvn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorununuz monitordan oldugunu sanmiyorum kablo bul dene duzelicekdir
Elimde bir hdmı vardı denedim olmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Görüntü yü şu anda ekran kartından mı çekiyor sun. Eğer monitör de vga veya DVİ varsa. Bir de anakartın çıkışından görüntü almayı dene. Monitör bulmaktan iyidir. Kabloyu daha hızlı bulursun. :)
Yok sadece dp ve hdmı girişleri var ikisinide denedim

burak566

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
burak aydemir
Hocam ramler 2 slot ise biri bozulup görüntü vermiyor olabilir. İşlemci fanı vs. Dönüyor mu

egergvn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ege
Hocam ramler 2 slot ise biri bozulup görüntü vermiyor olabilir. İşlemci fanı vs. Dönüyor mu
Evet her şey çalışıyo tek ram yapıp denemeyi düşündüm fakat sonrasında ayarı falan bozulur diye çekindim açıkçası

egergvn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ege
Bozulmaz hocam ramlari tek tek dene
Şimdi tek tek değiştirerek denedim aynı ekran kartını sök tak yaptım ana karttan görüntü almayı denedim yok olmuyo sökmediğim işlemciyle o güç zımbırtısı kaldı anlarda koruma gibi bişey yapmışlar ya onlarda yada monitörde artık

KANDOOO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Furkan Kandemir
Aynı sorunu yaşamıştım söyledikleri ramlari takıp çıkar ilk önce ondan sonra bios pilini çıkar 5dk bekle tak diyolar bunlar işe yaramadı bende servise götürdüm anakartta sorun olmuş 15günde geri geldi şimdi çalışıyo anakartında sorun olabilir

egergvn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ege
Aynı sorunu yaşamıştım söyledikleri ramlari takıp çıkar ilk önce ondan sonra bios pilini çıkar 5dk bekle tak diyolar bunlar işe yaramadı bende servise götürdüm anakartta sorun olmuş 15günde geri geldi şimdi çalışıyo anakartında sorun olabilir
Artık götürcem yarın vatana

Top Bottom