Neler Yeni

Sistem Diziliminde Yardım Talebi (30k-35k civarı)

yillia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yılmaz Altıntaş
Bütçe
35000
Merhabalar, ben biraz kararsız kaldığım için sizlere danışma kararı aldım. Günlerdir aynı sayfada uyguna mı diye düşünüp duruyorum. Aradığım sistemde ddr5 32gb ram, 4060ti (amd düşünmüyorum) işlemci amd ya da intel olabilir, biraz da bilindik markalar olsun şeklinde arıyorum ama incehesap gibi yerlere daha çok güvenim var bildiğim başka siteler birkaç tane sadece. O yüzden biraz tereddütteyim. Bunun gibi bir sistem dizmiştim ama aldığım taktirde pahalıya mı geliyor bu mesela? Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.
1736422502251.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Yunus Emre Uzun
Merhabalar, ben biraz kararsız kaldığım için sizlere danışma kararı aldım. Günlerdir aynı sayfada uyguna mı diye düşünüp duruyorum. Aradığım sistemde ddr5 32gb ram, 4060ti (amd düşünmüyorum) işlemci amd ya da intel olabilir, biraz da bilindik markalar olsun şeklinde arıyorum ama incehesap gibi yerlere daha çok güvenim var bildiğim başka siteler birkaç tane sadece. O yüzden biraz tereddütteyim. Bunun gibi bir sistem dizmiştim ama aldığım taktirde pahalıya mı geliyor bu mesela? Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.Alıntıyı görüntüle
hocam 40 45 arasına ryzen 5 7500f li 4070 superli sistemler var dilediğiniz ekran kartı ile arasında belirgin farklar var kısaca pahalı bir sistem olmuş sizinkisi

yillia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yılmaz Altıntaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam 40 45 arasına ryzen 5 7500f li 4070 superli sistemler var dilediğiniz ekran kartı ile arasında belirgin farklar var kısaca pahalı bir sistem olmuş sizinkisi
Anladım. Bildiğim iyi oldu o halde ona çok dokunmayayım. Özelleştirme olunca biraz tuzlanıyor o halde. Bu ürünün anakartını değiştirince bindi biraz ücret. Bahsettiğiniz sistem örneğin https://www.incehesap.com/murat-abi-gf-hazir-sistem-fiyati-76140/#tabs gibi mi? Ekran kartı modelini ilk defa duyduğum için acele etmeyeyim dedim ama bu da beni aşacak gibi duruyor. Anakart yükseltmeme genelde gerek olur mu hazır sistemlerde?

Outhis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
-------
am5 anakartlı bir sistem toplarsan daha sonra anakart değiştirmeden upgrade edebilirsin. 14. nesil intel alırsan daha sonra geliştirme seceneğin olmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Yunus Emre Uzun
Anladım. Bildiğim iyi oldu o halde ona çok dokunmayayım. Özelleştirme olunca biraz tuzlanıyor o halde. Bu ürünün anakartını değiştirince bindi biraz ücret. Bahsettiğiniz sistem örneğin https://www.incehesap.com/murat-abi-gf-hazir-sistem-fiyati-76140/#tabs gibi mi? Ekran kartı modelini ilk defa duyduğum için acele etmeyeyim dedim ama bu da beni aşacak gibi duruyor. Anakart yükseltmeme genelde gerek olur mu hazır sistemlerde?
yani ihtiyaçlarına göre değişir anakart yükseltmesi ama öncelikle işlemci ve ekran kartı en azından kendi açımdan daha önemli ekran kartının markası konusunda da daha iyisi bulunabilir biraz daha araştırmayla en az 5 6 tane hazır sistem sitesi var onlarada bakmanızı öneririm attığınız sistemin kasası baya kötü onu değiştirmeden almanızı önermem
Mesaj otomatik birleştirildi:

am5 anakartlı bir sistem toplarsan daha sonra anakart değiştirmeden upgrade edebilirsin. 14. nesil intel alırsan daha sonra geliştirme seceneğin olmaz.
evet gelecekte parça güncellemesi yapmayı düşünüyorsanızda bu bilgiyi es geçmeyin

yillia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yılmaz Altıntaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Buna dikkat etmemiştim. Şuan sistemde değişiklik yaptım teşekkür ederim cidden. Güncellediğim şekli burada şuanlık.
1736424827766.png

yani ihtiyaçlarına göre değişir anakart yükseltmesi ama öncelikle işlemci ve ekran kartı en azından kendi açımdan daha önemli ekran kartının markası konusunda da daha iyisi bulunabilir biraz daha araştırmayla en az 5 6 tane hazır sistem sitesi var onlarada bakmanızı öneririm attığınız sistemin kasası baya kötü onu değiştirmeden almanızı önermem
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet gelecekte parça güncellemesi yapmayı düşünüyorsanızda bu bilgiyi es geçmeyin
Haklısınız, düzenledim şimdi bunun sadece ramini 32 yaptım böyle kaldı şimdilik. Sıvı soğutması da var sanırım bir artısı daha oldu bununla daha avantajlı gibi gözüküyor. SSD değiştirmeli miyim? Elimde eski laptopumdan kalan 512gb nvme ssd ve 1tb sata ssd vardı. Bunu 1tb kingston yapsam 37.500 civarına denk geliyor. Yine zararda mı olmuş olurum

Top Bottom