bütçem 40 45k arası güzel bi kasa toplamak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
hocam pek anlamıyorum ama 10nm işlemci kötü değil mi nm ne kadar az ise o kadar hızlı oluyor diye bi video görmüştümİşlemciyi i5 14600K, SSD'i 1 TB, RAM'i 32 GB, kasayı ve ekran kartını beyaz ve soğutucuyu Strong 4 bakır borulu yap. Bu soğutucuyu satıp, İncehesap gaming gecesinde 2.499 TL'ye beyaz Segotep 360 mm sıvı soğutucu alabilirsin. 45 bin TL'e çok güçlü işlemcili, RTX 5070 ekran kartlı ve beyaz mis gibi sistem.![]()
DRAGON-5070 V3 / INTEL Core i5 14600KF / MSI GeForce RTX 5070 12GB / 16GB DDR5 / 500GB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
DRAGON-5070 V3 / INTEL Core i5 14600KF / MSI GeForce RTX 5070 12GB / 16GB DDR5 / 500GB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Hocam bilginiz 0 eyvah. İyi ki bu forumda konu açmışsınız yoksa bu fiyatta RTX 3050 sistem falan alırdınız. Sistemi ne zaman alacaksınız?hocam pek anlamıyorum ama 10nm işlemci kötü değil mi nm ne kadar az ise o kadar hızlı oluyor diye bi video görmüştüm
Al hocam daha kolay olurHocam bilginiz 0 eyvah. İyi ki bu forumda konu açmışsınız yoksa bu fiyatta RTX 3050 sistem falan alırdınız. Sistemi ne zaman alacaksınız?
Nm aslında transistörler arası mesafe diyebilirim. Gücü arttımaktan ziyade verimliliği arttırır daha çok. 100 derece olcaksa misal 70 derece olur gibi vs. Ya tam nasıl tabir etceğimi bilmiyorumda evet önemli ama hayati değil. Ya da 200w çekicekse 100 birimlik güç için 100w çekicek vs. gibi.hocam pek anlamıyorum ama 10nm işlemci kötü değil mi nm ne kadar az ise o kadar hızlı oluyor diye bi video görmüştüm
@algos3123 Forumda aktif olun kesinlikle. Yoksa dediğim gibi bir sistem alırsınız. Her zaman yardımcı olabilirim aktifim.Hocam bilginiz 0 eyvah. İyi ki bu forumda konu açmışsınız yoksa bu fiyatta RTX 3050 sistem falan alırdınız. Sistemi ne zaman alacaksınız?
hocam benim arkadaşa da söyledim 40k ya bi sistem dizdihocam pek anlamıyorum ama 10nm işlemci kötü değil mi nm ne kadar az ise o kadar hızlı oluyor diye bi video görmüştüm