Neler Yeni

SİSTEM GELMİCEK ARTIK 😓😔

BaYAdokkS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Adem Ercan
Abdullah abi gibi güzel sistem önerebilecek yok çünkü o çıkarınca 7.500 TL eden sistemi 5.500 e getiriyor adamın büyüklüğü buradan belli. Bütçem 6000 6500
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sanmıyorum reis be bu sefer cidden kırıldı abdullah abi..

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar

DiabLo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Mehmet Özdemir

Metehann.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,685
İsim
Metehan
ben linke gidince 404 error veriyo her teknobiyotik linkinde normalmi knk

bodmes

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Abdullah Abi son çıkaracağı sistemin 2 hafta önce hazırlıklarının bittiğini söyledi çıkaracağı site sistemleri hazırladıklarını söylüyormuş ama Abdullah Abi bilerek çıkartmıyorum diyor bakalım ne olacak çıkadabilir çıkmayadabilir.

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,162
İsim
Musa
Arkadaşlar kusuruma bakmayın bu konu ile sizleri karşı karşıya bıraktıgım için..
Donanım arşivinin ilk videolarından belli takipteyim ve ailemin durumu hiç iyi değildi çok şükür şimdi durumumuz iyi tamda sistem toplamaya heveslendim tüm ekipmanlar baştan aşağı tamam tek kasa kaldı da2 sistemini alacaktım fakat bazı sebeplerden dolayı alamadım şimdi heveslendim alayim dedim ve Yöneticimiz @Abdullah Hacıgül Bir daha sistem toplamayacağım dedi...
Abi "Meyve veren ağaç taşlanır" Keşke aldırmasaydın onları ya allaha havale ediyorum ben onları adamın yaptığını hiç bir kimse yapamıyor güzel ülkemde sırf bizim için adam nelerinden feragat ediyor 2 3 ***** diyeceğim afedersiniz onların yüzünden adamı bu işten soğuttular ne diyeyim ki inşallah abdullah abi bize yine sistem çıkartır çok üzgünüm... Özür diliyorum sizlerden böyle bir şey için.
Hocam konu dışı ama pp deki adam senmisin?

DiabLo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Mehmet Özdemir

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,812
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Konunun linki var mı?
Burada bulunuyor bakabilirsin

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,162
İsim
Musa

DiabLo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Mehmet Özdemir
Abdullah Abi son çıkaracağı sistemin 2 hafta önce hazırlıklarının bittiğini söyledi çıkaracağı site sistemleri hazırladıklarını söylüyormuş ama Abdullah Abi bilerek çıkartmıyorum diyor bakalım ne olacak çıkadabilir çıkmayadabilir.
O sürprizi sever aslında ama buda oyunun bir parçası ise çok sinir olurum inşallah da 3 gelecek ya pozitif düşünmek istiyorum 🙄😊

Top Bottom