Neler Yeni

Sistem Gereksinimleri Ancak Fazla Isınma

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hasan emir yıldırım
Arkadaşlar Valorant Oyununa Sistemim 60+ fps sistemine yetiyor oyun içindide zaten 54-70 fps arasında alıyorum ancak tek elin sonunda fazla ısınma var Isı derecesini En son ölçüğümde el sonu 54-68 arası değişiyor oynasam pc zarar görürmü.

Birde Isınıyor soğutuyorum tekrar ısınıyor yani gün içinde 3-4 kere ısınıp soğuyor işlemci zarar görürmü.
Lütfen cevaplayın korkudan oynayamıyorum :(

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,617
İsim
Mertcan Uysal
Bileşenlerin Fan hızını(RPM değeri) yükseltebilirsin kullandığın driverdan veya Msi Afterburner
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar Valorant Oyununa Sistemim 60+ fps sistemine yetiyor oyun içindide zaten 54-70 fps arasında alıyorum ancak tek elin sonunda fazla ısınma var Isı derecesini En son ölçüğümde el sonu 54-68 arası değişiyor oynasam PC zarar görürmü.

Birde Isınıyor soğutuyorum tekrar ısınıyor yani gün içinde 3-4 kere ısınıp soğuyor işlemci zarar görürmü.
Lütfen cevaplayın korkudan oynayamıyorum :(
dostum inanki BİOS'u güncellerken bile sistemim 65 derece idi, bu yaz aylarında pek korkmana gerek yok ama önlem almak en iyisi :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hasan emir yıldırım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bileşenlerin Fan hızını(RPM değeri) yükseltebilirsin kullandığın driverdan veya Msi Afterburner
Mesaj otomatik birleştirildi:

dostum inanki BİOS'u güncellerken bile sistemim 65 derece idi, bu yaz aylarında pek korkmana gerek yok ama önlem almak en iyisi :)
Yardımın için teşşekkürler ancak laptop kullanıyorum ve fan hızı nasıl yükselir bilmiyorum yardımcı olma şansın varmı.

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Dostum 65 derece soğuk sayılıyor.

ErselMert

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
530
İsim
Ersel Mert
Instagram
@erselmert
Twitter
erselmert
65 dereceler iyi değerler çok rahatsız ediyor ise termal macun değiştirmeyi deneyin derim

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,617
İsim
Mertcan Uysal
Yardımın için teşşekkürler ancak laptop kullanıyorum ve fan hızı nasıl yükselir bilmiyorum yardımcı olma şansın varmı.
Kullandığın laptopun eski değilse driverı vardır ordan yükseltebilirsin veya Msi Afterburner programını dene

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hasan emir yıldırım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kullandığın laptopun eski değilse driverı vardır ordan yükseltebilirsin veya Msi Afterburner programını dene
MSI afterburnerı biliyorum fakat ondan ayar yapamadım
yardım edebilirsen çok iyi olur

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Sistemi 60 FPS'e sabitle o halde. Fazla ısınmayı engeller bir nebze olsa.

Looper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,839
İsim
Ege
Gayet iyi bir değer bir sorun olacağını sanmıyorum.

Venom35

80+ Bronze
reis seninkide bişey mi bne termal macunu yeniletmeden önce 95 derece lerde oynuyordum şimdi allahtan 70 lere düştü

Top Bottom