Neler Yeni

Sistem hakkında iyi veya kötü yorum.

agathusia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
MUZAFFER
Resimde de görüleceği üzere sistem budur. Özelleştirilme olarak m2 ssd'yi 1tb yaptım ve anakartı 660mk yaptım. Bu sistem aynı fiyatla 3070ti da veriyordu ama 6800xt seçtim. Bu amdnin SAM teknolojisi biraz kafama takıldı. Sonuç olarak sistem bu. Şuan sadece 2k monitör arayışındayım 5.5k bütçem var o da max. İyi kötü yorumlarınızı ve düşüncelerinizi belirtebilirsiniz sevinirim.

Ekler

• IMG_20220911_182233.jpg
    IMG_20220911_182233.jpg
    153.9 KB · Hit: 92

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,713
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Knka sistem içime sinmedi pek ya ne yalan söyleyeyim

MYSTIC

80+ Silver
Resimde de görüleceği üzere sistem budur. Özelleştirilme olarak m2 ssd'yi 1tb yaptım ve anakartı 660mk yaptım. Bu sistem aynı fiyatla 3070ti da veriyordu ama 6800xt seçtim. Bu amdnin SAM teknolojisi biraz kafama takıldı. Sonuç olarak sistem bu. Şuan sadece 2k monitör arayışındayım 5.5k bütçem var o da max. İyi kötü yorumlarınızı ve düşüncelerinizi belirtebilirsiniz sevinirim.
Hocam sistem çok güzel hayırlı olsun şimdiden.6800XT seçmekle iyi etmişsin.SAM teknolojisi: işlemcin de ekran kartın da AMD ise bu teknolojiyi açıp iki bileşenin daha senkronize çalışmasını sağlıyor.5 FPS falan katkısı var pek önemli değil yani.Monitor olarak da VG27AQ1A veya G27Q alabilirsin(Benim bildiklerim bunlar belki daha iyisi vardır)

nealean

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Yusuf
Fiyat iyi, hayırlı olsun.

TahinPekmez

80+ Silver
Sistem iyi. Monitör olarak bunu öneririm.

agathusia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
MUZAFFER
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

agathusia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
MUZAFFER
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
SSD ve Ekran kartı
Ssd konusunda bende katılıyorum. Ama kendi kendime dedim ne kadar kötü olabilir. En kötü ilerleyen zamanda bi 500lük alırım önemli kurulumları onu yaparım falan diye düşündüm de ekran kartından yana sıkıntını anlamadım.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,713
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Ssd konusunda bende katılıyorum. Ama kendi kendime dedim ne kadar kötü olabilir. En kötü ilerleyen zamanda bi 500lük alırım önemli kurulumları onu yaparım falan diye düşündüm de ekran kartından yana sıkıntını anlamadım.
Xfx bu modeli ısınıyor diye duydum ama emin değilim bı araştır istersen

agathusia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
MUZAFFER
Xfx bu modeli ısınıyor diye duydum ama emin değilim bı araştır istersen
O konuda da şöyle bi açıklama yapayım dediğin doğru ama bu kartların 3 modeli oluyor quıck merc ve bi tane daha vardı hatırlayamadım. Bu merc aralarındaki fiyat olarak en yükseği ve arka blok metal yani en az ısınanı bu diğer quıck falana göre. Bunun hakkında bikaç yere bakmıştım oradan biliyorum.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,713
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
O konuda da şöyle bi açıklama yapayım dediğin doğru ama bu kartların 3 modeli oluyor quıck merc ve bi tane daha vardı hatırlayamadım. Bu merc aralarındaki fiyat olarak en yükseği ve arka blok metal yani en az ısınanı bu diğer quıck falana göre. Bunun hakkında bikaç yere bakmıştım oradan biliyorum.
Anladım beğendiysen sende sorun yok ama ben nvdia tercih ederdim 😃

agathusia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
MUZAFFER
Top Bottom