- Konu Sahibi Konu Sahibi
Şimdi bi de şöyle bir durum var 7600 lü olanı alırsam 1080p monitör almam gerekicek 6750 xt alırsam 2k olanı almam gerekicek çünkü 2k kartı 2k oyun oynayabiliyorken niye 1080p alayım kullananlar arada çok fark olduğunu söylemiş 1080p ile 2k arasında
2k için bu monitörü düşünüyorum (24" olması görüntüyü daha net gösterir herhalde 27" e göre)
1080p alırsam
Lenovo Legion R25i-30
AOC 23.8" 24G4X
Bu iki monitörü öneriyorlar genelde.
Bi de Ekim sonu zamlanabilir diye ay başında hemen almayı planlıyorum sistemi yakın zamanda pek ucuzlamaz diye düşünüyorum
İşlemci soğutucu için teşekkürler ben de öyle düşünüyordum bazıları deli gibi sıvı soğutma öneriyor çok pahalılar
2k için bu monitörü düşünüyorum (24" olması görüntüyü daha net gösterir herhalde 27" e göre)
AOC 23.8" Q24G2A/BK 165Hz 1ms HDMI DP AdaptiveSync QHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 23.8" Q24G2A/BK 165Hz 1ms HDMI DP AdaptiveSync QHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile Q24G2A/BK ITOPYA'da
www.itopya.com
1080p alırsam
Lenovo Legion R25i-30
AOC 23.8" 24G4X
Bu iki monitörü öneriyorlar genelde.
Bi de Ekim sonu zamlanabilir diye ay başında hemen almayı planlıyorum sistemi yakın zamanda pek ucuzlamaz diye düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yani hocam daha iyi bi ekran kartlı sistem alabileceklen anakarta para harcama mı diyorsunFiyatı düşük tut hocam. Yani DDR5 7700xt li sistem fiyatına gelmesin de gerisi önemli değil.
O kasaya ikisi de sığıyor. Yeterli bir soğutmaya sahip o işlemci için. Düşünülüp sayfalarca tartışılacak bir işlemci fan kombinasyonu değil.
İşlemci soğutucu için teşekkürler ben de öyle düşünüyordum bazıları deli gibi sıvı soğutma öneriyor çok pahalılar