Sansar Salvo
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 785
- İsim
- Fettah Özalp
Arkadaşlar benim kendi listem bu şekilde
1 metre kablo koruyucu siyah borumsu şey
masa altı sepeti (arka tarafta olucak priz ve kablo yığınları oraya gidecek)
monitör üstü ışık (bar light)
onlarca kablo tutucu cırtcırtlı şeyler ve masa altından tavana yapıştırmak için bir kaç cırt cırt daha
Twd hayranı olduğum için Clem şapkası duvarımın güzel bir yerine asacağım.
North bayou f80 monitör kolu
eğer ikinci ekranı alırsam samsung g4 ün eski ayağına monteleyeceğim, V şeklinde olduğu için sol köşeye duvara tam oturuyor ve 90 derece olduğu için sırıtmıyor da dik konuma getirip kullana bilirim.
sizin öneriniz var mı fazla pahalı olmayacak dekor önerisi sarmaşık vb. yada kablo gizleme tüyoları
düzenleme; önümdeki yanı monitör arkası duvar çok kötü, raf monte edilirken biraz siyah boya ve çizikler oluştu duvarda. monitör arkası ışık dahada kötü yapar gibi düşünüyorum.
1 metre kablo koruyucu siyah borumsu şey
masa altı sepeti (arka tarafta olucak priz ve kablo yığınları oraya gidecek)
monitör üstü ışık (bar light)
onlarca kablo tutucu cırtcırtlı şeyler ve masa altından tavana yapıştırmak için bir kaç cırt cırt daha
Twd hayranı olduğum için Clem şapkası duvarımın güzel bir yerine asacağım.
North bayou f80 monitör kolu
eğer ikinci ekranı alırsam samsung g4 ün eski ayağına monteleyeceğim, V şeklinde olduğu için sol köşeye duvara tam oturuyor ve 90 derece olduğu için sırıtmıyor da dik konuma getirip kullana bilirim.
sizin öneriniz var mı fazla pahalı olmayacak dekor önerisi sarmaşık vb. yada kablo gizleme tüyoları
düzenleme; önümdeki yanı monitör arkası duvar çok kötü, raf monte edilirken biraz siyah boya ve çizikler oluştu duvarda. monitör arkası ışık dahada kötü yapar gibi düşünüyorum.