Setup için dekor ve tasarım tavsiyesi

HuseyinBy01

80+ Silver
Reaksiyon skoru
967
Şuan oda böyle. Ekran kartı geçen hafta bozuldu geçiçi olarak tek monitörde rx 570 kullanıyorum hafta içi 5070 gelecek.(Ekranda morluk var monitör sağlam ekran kartı veya kablodan dolayı böyle olmalı tam sebebini bilmiyorum bilen yazabilir)

WhatsApp Görsel 2025-09-06 saat 18.21.37_cce5caf9.webp

Şuan sistemi değişmeye başladım. Sistemi değişirken bir yandan odamda değişiklik yapıyorum. Altta şemasını koyduğum L masa gelecek ana monitör Samsung Oled 2K 360Hz modeli olacak yan monitörüm olan samsung monitör L masa gelince masanın sağ tarafında duvara monte olacak yan ekran olarak şuanki ana ekranımı kullanacam. Onun dışında ışıklandırma ve tasarım konusunda sizlerden fikir almak istiyorum.
Altta koyduğum fotoğrafta masanın geleceği yeri tam olarak gösterdim. Çok fazla eşyam olduğu için keson tarzı çekmeceler işimi görecektir. Bu haliyle masa dağınık ama iyi bir kablo gizleme yapacağım. Aklımda sağ duvar için 3 tane ışıklandırmalı raf ekleyip raflara 2-3 tane yapay bitki, figürlerim ve bir tanede katana koymak var. Sistemin arkasındaki duvarda bu manga sayfalarından oluşan tasarımı sevdim ve tüm duvarda boydan boya uygulamayı düşünüyorum. Işıklandırma konusunda berbatım. Ürün çekimleri, kutu açılımı gibi içeriklerde hep ofise gitmem gerekiyor artık odamda yapmak istiyorum buna uygun güzel ışıklandırma tavsiyeleri istiyorum. Bütçe konusunda problemim yok ama gereksizde harcama yapmak istemiyorum. Sistem olarakta Lian Li bileşenler kullanarak o11 Vision Compact kasa topluyorum.
WhatsApp Görsel 2025-09-07 saat 13.06.26_89f22842.webp

WhatsApp Görsel 2025-09-07 saat 13.17.11_53b513bf.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,404
Üyeler
183,994
Son üye
luzhaarr
Geri