monitör kaç hz? gameloop emülator olduğu için optimizasyon çok kötü monitör 60hz üstü değilse farkını anlamazsın zaten kaç gb ramin var?ryzen 3 3100
palit 1660 süper
gameloop 90 fps indirip ayarları yapmama ramen 62 yi geçmiyor
8+8 16 3200 mhz ram monitör 60 75 hz destekliyormonitör kaç hz? gameloop emülator olduğu için optimizasyon çok kötü monitör 60hz üstü değilse farkını anlamazsın zaten kaç gb ramin var?
75hz'den fazlasını gözle göremezsin zaten ve gameloop optimizasyon kötü diğer oyunlarda nasıl pc sistemde mi problem var oyunda mı ona göre bakıcaz?8+8 16 3200 mhz ram monitör 60 75 hz destekliyor
8+8 16 3200 mhz ram monitör 60 75 hz desteklekran
Hocam ekran kartın da sıkıntı yoksa dar boğaz görüyorum her şeyi iyi bi kontrol et parçaların testini yapryzen 3 3100
palit 1660 süper
gameloop 90 fps indirip ayarları yapmama ramen 62 yi geçmiyor
sistemde ne sorunu olabilir75hz'den fazlasını gözle göremezsin zaten ve gameloop optimizasyon kötü diğer oyunlarda nasıl PC sistemde mi problem var oyunda mı ona göre bakıcaz?
işlemci ekran kartı birçok sorun olabilir de gameloop klasik hali zaten diğer oyunlarda nasıl başka hiçbir şey oynamadın mı?sistemde ne sorunu olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
ekran kartını yeni aldım
sistemde ne sorunu olabilir
ekran kartını yeni aldım
diğer hiçbir oyunda hiçbir şekilde sorun yok sadece açılışta fan çok hızlı dönüp normale dönüyor ve fps olarak sadece pubg mobile sorun yaratıyorişlemci ekran kartı birçok sorun olabilir de gameloop klasik hali zaten diğer oyunlarda nasıl başka hiçbir şey oynamadın mı?
gördüğün gibi normal yani bir sorun yok büyük ihtimal başka oyunlarda da test et yaz fps değerlerini
tamam işte gameloop'dan dolayı o zaten optimizasyon diye bir şey yok normal yanidiğer hiçbir oyunda hiçbir şekilde sorun yok sadece açılışta fan çok hızlı dönüp normale dönüyor ve fps olarak sadece PUBG mobile sorun yaratıyor
BIOS tan işlemci sanallaştırma açtığınız zaman akıcı oynayabilirsinizdiğer hiçbir oyunda hiçbir şekilde sorun yok sadece açılışta fan çok hızlı dönüp normale dönüyor ve fps olarak sadece PUBG mobile sorun yaratıyor
akıcı bir şekilde donma kasma olmadan bu sistem ile PUBG mobile oynayamayacak mıyım şimdi ben ?
BIOStan mı açtın?açık bluestack da kullandığım için açmamı istedi ve açtım akıcı değil