Neler Yeni

Sistem iyi mi?? Sorunu varmı?

{Kai}

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Göktan Çelik
Bilgisayar konusunda şey bana biraz saçma geliyor amd sevmiyorum nvidia seviyorum falan sonuçta oyun oynamak render yapmak için vs. almıyor muyuz bilgisayarı ? Önemli olanın performans ve iyi bir şekilde idare edebilecek sistemi doğru şekilde bulup seçmek olduğunu düşünüyorum. 3070ti güçlü bir ekran kartı fakat 40k ya çok daha iyi performans veren ve vram sıkıntısı olmadan kullanabileceğin ekran kartları varken özellikle amd tarafında hala gidip 8gb vram kullanmanın paranı çöpe atmaktan farkı olmayacagı fikrindeyim. 40kya çok güzel bir sistem dizilebilir. Sonuç olarak bir oyuna girdiginde asıl amaç o oyunu iyi ve akıcı bir şekilde oynamak, nvidia kartı alıp vram sıkıntısı çekip oyun oynayacağını bile bile üstüne gitmek saçma.

Captainenes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Enes Demir
Neden daha yüksek performans ve uzun ömürlü olur diye mi? üstelik fazla para harcamazsın attığın kartlar ile hemen hemen aynı parada olur.
Amd kulanan arkadaşlarımdan kesinlikle önermiyorum gibi yorumlar aldım.

Dodo93

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
338
İsim
Doğan gelişigüzel
hazır sistem alın 40 ya 3070 li sistem dizilmez az para değil amd li hazır sistemler alın rx 6800 xt vs

Dodo93

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
338
İsim
Doğan gelişigüzel

{Kai}

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Göktan Çelik
Bilgisayar konusunda şey bana biraz saçma geliyor amd sevmiyorum nvidia seviyorum falan sonuçta oyun oynamak render yapmak için vs. almıyor muyuz bilgisayarı ? Önemli olanın performans ve iyi bir şekilde idare edebilecek sistemi doğru şekilde bulup seçmek olduğunu düşünüyorum. 3070ti güçlü bir ekran kartı fakat 40k ya çok daha iyi performans veren ve vram sıkıntısı olmadan kullanabileceğin ekran kartları varken özellikle amd tarafında hala gidip 8gb vram kullanmanın paranı çöpe atmaktan farkı olmayacagı fikrindeyim. 40kya çok güzel bir sistem dizilebilir. Sonuç olarak bir oyuna girdiginde asıl amaç o oyunu iyi ve akıcı bir şekilde oynamak, nvidia kartı alıp vram sıkıntısı çekip oyun oynayacağını bile bile üstüne gitmek saçma.
Bu arada nvidia nın render ve yayın performansına lafım yok burada yanlış anlaşılmasın. Nvidia çoğu konuda önde olsada fiyatlara bakıldığı zaman 3070ti ekran kartının rx 6800 veya rx 6800xt ile aynı fiyatta olduğunu düşünürsek ve 6800in saf güçte daha önde olduğunu, vram sıkıntısı çekilmeyeceğinide göz önünde bulundurursak daha mantıklı bir seçim olacağını savunuyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

çok güzel sistem 30k olsa düşünmeden alırım büyük ihtimalle

Dodo93

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
338
İsim
Doğan gelişigüzel
Mesaj otomatik birleştirildi:

5800x3d işlemci ve b550 anakart yaparak alın bunu alırsanız 1080p de 5600 darboğaz yapar ve 5800x3d nin performası felaket iyi 100 mb ön bellek var rekabetci oyunlarda fps ucurur ,

5600 işlemci için sınır olan 1080p için 6700 xt var ben bu 2 liden çok memnunun bütce daha az olarak bişiler yapmak isterseniz veya bu sistemde 5800x3d eklersiniz yine 3070ti rakibi ona yakın 6700xt kullanırsınız ilerleyen zamanda işlemciniz çok güçlü olduğu için başka ekran kartlarınada atlayabilirsiniz kesmediği zaman

Son düzenleme:

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri. Genel Sorunlar.
Instagram
7emrek
Dediklerinize katılıyorum. Fakat Render ve Yayın yapacaksanız AMD ekran kartı almamalısınız.
Konu sahibi arkadaşa gelirsek :
@darknessenes 8 GB VRAM'li ekran kartı alınmaz hocam.
4070 stokta yok dediniz sanırım sizin baktığınız yerde yok 3080 alın Nvidia istiyorsanız madem. 10GB Vram'i var en azından.
Gerçi AMD her türlü daha iyi bu konuda da 30xx serilerini Ezer geçer Saf güç ve VRAM konusunda.
Yİne de Nvidia istiyorum diyorsanız 8 GB VRAM'li Ekran kartı alınmaz..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,095
Üyeler
163,945
Son üye
osmanmedia
Top Bottom