bir tane bilgisayarcıya git onlar toplar fakat adamdan rica et gözünün önünde toplasın 5 dk sürerMerhaba arkadaşlar parça parça sistem aldım fakat toplayamadım İstanbul Avrupa yakası toplicak güvenli bir yer var mıdır
Yapar mı ki öylebir tane bilgisayarcıya git onlar toplar fakat adamdan rica et gözünün önünde toplasın 5 dk sürer
Hepsi yüksek parçalar o yüzden güvenemiyorumŞuan sırası olmayabilir ama forumdan yardım edecek yakın adresinde illa ki insanlar vardır bilgili olanlar tabi. Bilgisayarcıya yaptırırsan şayet başında dur zaman kötü kardeşim.
@Kürşat KütükçüŞuan sırası olmayabilir ama forumdan yardım edecek yakın adresinde illa ki insanlar vardır bilgili olanlar tabi. Bilgisayarcıya yaptırırsan şayet başında dur zaman kötü kardeşim.
İşte o yüzden başında durman lazım ya da forumda böyle işlerden anlayan arkadaşlar var yakınsa müsait ise bir görüş istersen yorum yazarsalarHepsi yüksek parçalar o yüzden güvenemiyorum
Çok kolay işlem aslında hassas davranıp yapıcaksınİşte o yüzden başında durman lazım ya da forumda böyle işlerden anlayan arkadaşlar var yakınsa müsait ise bir görüş istersen yorum yazarsalar
niye yapmasın önceden soyle bilgisayarcıya kabul ederse goturursunYapar mı ki öyle
ben yardımcı olabılırım istersentoplicak güvenli bir yer var mıdır
youtubedan 3-4 tane detaylu toplama videosu izle kolaylıkla üstesinden gelirsin.Merhaba arkadaşlar parça parça sistem aldım fakat toplayamadım İstanbul Avrupa yakası toplicak güvenli bir yer var mıdır