normalde hafta sonu alacaktım ama biraz daha para gelebilir. beklemek mantıklı geldi. yks gireceğim, o yüzden biraz daha beklemesi sorun olmaz herhalde büyükPcyi ne zaman alacaksanız 2-3gün öncesınde konu acın.Sakın kendı basınıza almayın o sisteme 40k falan öh yani.
Biraz şansa bagli fakat beklemesi sizinnicin daha iyi.Heves edip ders duzeninizi bozmayın.Yks bitinceyazin beraber f/p sistem buluruznormalde hafta sonu alacaktım ama biraz daha para gelebilir. beklemek mantıklı geldi. yks gireceğim, o yüzden biraz daha beklemesi sorun olmaz herhalde büyük
Hocam 10 yıl taksitle falan mı o kadar oldu yoksa sahibindende bi ******** kazıklamaya mı çalıştı ?40 bin
teşekkür ederim. sınav sonrası size danışırım. iyi akşamlarBiraz şansa bagli fakat beklemesi sizinnicin daha iyi.Heves edip ders duzeninizi bozmayın.Yks bitinceyazin beraber f/p sistem buluruz
o kadar kötü mü yav .d biraz sağdan soldan bakıp kendim yaptım. hiç anlamıyorum amaHocam 10 yıl taksitle falan mı o kadar oldu yoksa sahibindende bi ******** kazıklamaya mı çalıbirine sordum
Hocam kendiniz nasıl yaptınız, ekran kartı rog serisi falan mıydı imkanı yok bu fiyata çıkmasının xD Neyse iyi ki almadınız.Alacağınız sistem de şimdiden hayırlı olsun.teşekkür ederim. sınav sonrası size danışırım. iyi akşamlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
o kadar kötü mü yav .d biraz sağdan soldan bakıp kendim yaptım. hiç anlamıyorum ama
biraz chatgpt yardım aldım .dHocam kendiniz nasıl yaptınız, ekran kartı rog serisi falan mıydı imkanı yok bu fiyata çıkmasının xD Neyse iyi ki almadınız.Alacağınız sistem de şimdiden hayırlı olsun.
ChatGPT'de kazıkçı çıktı Rıza baba.biraz chatgpt yardım aldım .d
Asus RTX 4060 Dual OC DUAL-RTX4060-O8G 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı kart buydu