Neler Yeni

Sistem Ne Kadar Eder?

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Dostum uzatma ve 7.5K'nın bu sistem için düşük olduğunu anla. Bu sistemin ortalaması 8K. Aynı zamanda sıfıra göre yargılamıyorum. Ekran kartının kendisi sıfır şekilde 5.5K diyelim. İkinci elden 5K'ya satar. Benim ikinci el satış geçmişim var. Oradan biliyorum kartların sistemlerin hangi fiyata satılacağını.
Mesaj otomatik birleştirildi:

+1
Üslubunuza dikkat edin.

4 yıldır al-sat yapıyorum dostum 🥲

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Asil Ayaz ALPTEKİN
O fiyata ilana koydu diye satabileceği anlamına gelmiyor ama bir fikir vermesi açısından kâle alınabilir.
Haklısın, ben sadece bu fiyata koyabilirsin bu fiyata satanlar var anlamlı söyledim.

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Haklısın, ben sadece bu fiyata koyabilirsin bu fiyata satanlar var anlamlı söyledim.
Yani demek istediğim ilana koyarken 8,5K fiyat çeker pazarlıkla biraz daha altına satabilir, ama pazarlık için gelen veya direkt şu fiyata alırım diyenler çok olur. Bunların arasında iyice ölücüler de gelir :ROFLMAO: . Onlara hastayım zaten. Belki 5K'ya alırım diyenini bile görebilir. Çok ilginç insanlar da bulunuyor.
Neyse asıl konu ilana koyduğu fiyatın altına satma ihtimali daha yüksek, o yüzden emsal satış ilanlarındaki fiyatları baz alabilir.

Top Bottom