Sırayla başımdan geçenleri tek tek anlatıyorum. Sistem elime ulaşalı 21 gün oldu. İlk gün montajını yaptım. Kurulumu yaptıktan sonra "no DP 1 Signal from your device" hatası vererek ekran hiç gelmedi. Daha sonra ekran kartını tutan vidaları gevşetip yeniden sıktım. Ekran geldi 10-15 gün kadar sorunsuz çalıştı. Daha sonra ekran birden gitmeye ve fanlar son hız çalışmaya başladı. Sistemi güç tuşuyla kapatmak zorunda kalıyordum. Son 2-3 gündür de sistem açılıyor ama siyah parlak bir ekran geliyor. Ekran kartından şüphelendiğim için vidaları gevşetip yeniden sıktım. Şu anda yine "no DP 1 Signal from your device" hatası veriyor.
Sistemi Gamingentr'den toplamıştım. Onlara geri gönderme şansım var mı? Öncelikle bunu cevaplamanızı istiyorum. Ayrıca bundan hariç bir şey yapabilir miyim?
Ek olarak: CPU,GPU gibi bileşenlerin de sıcaklık değerlerini de gözlemledim. Hepsi ideal sıcaklık değerlerindeydi. En yüksek ama ideal olan sıcaklıkta da ekran gidiyordu en düşük sıcaklıkta da.
Sistemi Gamingentr'den toplamıştım. Onlara geri gönderme şansım var mı? Öncelikle bunu cevaplamanızı istiyorum. Ayrıca bundan hariç bir şey yapabilir miyim?
Ek olarak: CPU,GPU gibi bileşenlerin de sıcaklık değerlerini de gözlemledim. Hepsi ideal sıcaklık değerlerindeydi. En yüksek ama ideal olan sıcaklıkta da ekran gidiyordu en düşük sıcaklıkta da.