4ltin.cocuk
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2
- İsim
- Muhammed Yegen
- Bütçe
- 9000
Şuan ki sistem;
İ7 3770k
16 Gb ram Kingston
MSI GEFORCE GTX 1060 GAMING X 6GB
Turbox H61C Anakart
Şuanki parçaları ekran kartı hariç satmayı düşünüyorum sonrasında Amd ryzen 5 5600 işlemcili bir sistem toplamayı düşünüyorum.
Ekran kartı şuanlık 1060 olarak kalıcak 2025'de 4060'a geçmeyi düşünüyorum.
Araştırmalarıma göre şuanlık çok fazla bir darboğaz yaşamıyacağım Anakart işlemci vesaire ileriye dönük alıcam bu yüzden.
İhtiyacım olan parçalar;
Ryzen 5 5600 İşlemci
Uyumlu anakart ( tak çalıştır olucak bios güncellemesi yapıcak işlemcim yok + Msi olursa güzel olur )
1x16 Ram (Anakartların çoğu 2 slotlu bu yüzden ileride 1 tane daha 16 alıp 32 yapmayı düşünüyorum )
Power Supply 1060 ve diğer kalan parçaları besliyecek.
Mesh Kasa (Atx olursa güzel olur işlemciyi bi süre stok fan ile kullanıcam bu yüzden hava akışı güzel olmalı )
Atıcağınız parçaları en uygun F/P olarak atarsanız sevinirim link ile birlikte
Şimdiden teşekkürler
Bütçeye gelirsek eğer elimdeki parçaları satabilirsem 10k + olabilir
İ7 3770k
16 Gb ram Kingston
MSI GEFORCE GTX 1060 GAMING X 6GB
Turbox H61C Anakart
Şuanki parçaları ekran kartı hariç satmayı düşünüyorum sonrasında Amd ryzen 5 5600 işlemcili bir sistem toplamayı düşünüyorum.
Ekran kartı şuanlık 1060 olarak kalıcak 2025'de 4060'a geçmeyi düşünüyorum.
Araştırmalarıma göre şuanlık çok fazla bir darboğaz yaşamıyacağım Anakart işlemci vesaire ileriye dönük alıcam bu yüzden.
İhtiyacım olan parçalar;
Ryzen 5 5600 İşlemci
Uyumlu anakart ( tak çalıştır olucak bios güncellemesi yapıcak işlemcim yok + Msi olursa güzel olur )
1x16 Ram (Anakartların çoğu 2 slotlu bu yüzden ileride 1 tane daha 16 alıp 32 yapmayı düşünüyorum )
Power Supply 1060 ve diğer kalan parçaları besliyecek.
Mesh Kasa (Atx olursa güzel olur işlemciyi bi süre stok fan ile kullanıcam bu yüzden hava akışı güzel olmalı )
Atıcağınız parçaları en uygun F/P olarak atarsanız sevinirim link ile birlikte
Şimdiden teşekkürler
Bütçeye gelirsek eğer elimdeki parçaları satabilirsem 10k + olabilir