Shooter_U
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,180
Sıfırdan kasa monitör klavye mouse vs alıcam öneri bekliyorum kasa için 30k çok iyi varsa biraz aşabilirim
@İsimbulamajim
@İsimbulamajim
Klavye mouse vb. dahil bütçeniz nedir?Sıfırdan kasa monitör klavye mouse vs alıcam öneri bekliyorum kasa için 30k çok iyi varsa biraz aşabilirim
@İsimbulamajim
Bu 30 bin TL monitör vb. dahil bütçe miydi? Yoksa sadece kasa mı?40k olabilir zorlarsam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Monitörlü de tabi
kasa olarak 9060 xt ddr5 bir kasa bulabilirsiniz ince hesapta indirmde var dı onun dışında 10K umarım güzel bir ekipman alabilirsinizSıfırdan kasa monitör klavye mouse vs alıcam öneri bekliyorum kasa için 30k çok iyi varsa biraz aşabilirim
@İsimbulamajim
Vatan Bilgisayar'da size uygun RTX 5060 sistemler vardı ama stoklar bitmiş maalesef. Kasım indirimlerini beklemenizde fayda var.40 bine kadar her şey dahil arıyorum..
Bu cuma incehesap beklenir ozaman şuan almak pisman etmesin bizi beklemede kalam ozaman
150 TL satıcı takip kuponunu kullan.Bu sistemin işlemci stoğu gelmiş alabilirsin. Klavye mouse vb. atıcam şimdi.![]()
Meder Bronze | AMD Ryzen 7 5700 | 16 GB DDR4 | Powercolor RX 9060 XT 16 GB | 512 GB M.2 Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Markalar bilinmedik mi geldi?teşekkürler daha iyisi olmaz değilmi alayımmı son kararımızmı??