Neler Yeni

Sistem Topladım Eksikleri Siz Söyler Misiniz ?

cakaresul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Resul ÇAKAR
Yani uygun almışsınız bu fiyatta genelde çok bilinmeyen markalar var, uyumluluk olarak optimize konusunda tam bilgim yok bilgisi olan birisi yardımcı olursa iyi olur

Ysuflix

80+ Gold
ikisini 1024
Mesaj otomatik birleştirildi:

kimleri takip edebilirim onlar için ama kalmıyor onlarda
Abdullah abi - pc hocası - vatan bilgisayar (nadiren yapıyor) birkaç tane daha var ama aklımda değil

cakaresul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Resul ÇAKAR
Yani uygun almışsınız bu fiyatta genelde çok bilinmeyen markalar var, uyumluluk olarak optimize konusunda tam bilgim yok bilgisi olan birisi yardımcı olursa iyi olur
Işlemciyi bende kullanıyorum memnunum, anakart tercihiniz güzel

ahmeet2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
ahnet
evet markasız bilinmeyenleri daha fazla istiyolar hazır sistemlerde felan öyle kullanmışlar benim hiç olmassa marka diye kendim topladım ama pahalı mı sizce

ısınma oluyor mu sizin ekran kartınız nedir birde kasa power sup ve ssd eksiğim var ne alayım sizce ?

Ysuflix

80+ Gold
fiyat biraz yüksek ama kaliteli. iyi bi kasa psu ve ssd ile cillop olur.

cakaresul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Resul ÇAKAR
M2 SSD olarak kaç GB düşünürsünüz bütçeniz nedir? Okuma yazma olarak beklentiniz nedir? Kasa olarak mesh bir kasa bulmanızı tavsiye ederim PSU olarakta korumaları tam kaliteli bir PSU tavsiye ederim(sonuçta sistemi koruyacak). Detaylı olarak parça tavsiyesini bi yarım saat 40 dakikaya yapabilirim şuan çok müsait değilim siz ne istediğinizi bütçenizi yazın elimden geldigince yardımcı olucam

evet markasız bilinmeyenleri daha fazla istiyolar hazır sistemlerde felan öyle kullanmışlar benim hiç olmassa marka diye kendim topladım ama pahalı mı sizce

ısınma oluyor mu sizin ekran kartınız nedir birde kasa power sup ve ssd eksiğim var ne alayım sizce ?
Benim kasam stok fan. Şuana kadar ekran kartı ve işlemci 60 dereceyi nadiren geçti. Ekran kartım 3060ti pny.

Ysuflix

80+ Gold

ahmeet2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
ahnet
M2 SSD olarak kaç GB düşünürsünüz bütçeniz nedir? Okuma yazma olarak beklentiniz nedir? Kasa olarak mesh bir kasa bulmanızı tavsiye ederim PSU olarakta korumaları tam kaliteli bir PSU tavsiye ederim(sonuçta sistemi koruyacak). Detaylı olarak parça tavsiyesini bi yarım saat 40 dakikaya yapabilirim şuan çok müsait değilim siz ne istediğinizi bütçenizi yazın elimden geldigince yardımcı olucam
çok teşekkür ederimm yardımın için aslında m2 ssd bilgisayarı yani sistemi kurmak için düşünüüyordum oyunları harici 1 tb alıp oraya kuracaktım ama ona gerek yok direk m2 ssd al oyunlarıda oraya kurarsın hızlı olur diyorlar sizce ne yapmalıyım kasa ve power sup için 2 bine yakın olabilir m2 ssd orta halli olabbilir

GODUMAN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Berkay Şahin
İlgilendiği Kategoriler
Araba,PC
Instagram
berkays01
Steam
https://steamcommunity.com/id/GODUMAN/
Discord
GODU MAN#0025

Gıgabyte Geforce Rtx 3060 Gamıng Oc V2.0 12GB Gddr6 192 Bit Ekran Kartı​

Gıgabyte B660M DS3H 5333MHZ (Oc) Ddr4 Soket 1700 M.2 HDMI Dp D-Sub Matx Anakart​

Intel Core i5-12400F 2.5 GHz 6 Çekirdek 18MB Cache LGA1700 Soket 10nm İşlemci​

Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3600 MHz DDR4 CL18 AMD Ryzen Optimize Ram​

Sizce uygun mu sistem birbirleriyle kasa ssd hdd power sup eksiğim var ne alabilirim ?
bence hazır sistem al bu şekilde pahalı alırsın ben 5 yıl önceki kasamda tek tek almıştım nerdeyse 2 katı fazla olmuştu o zamanlar 4k ya toplancak sistem 6.5 a mal olmuştu

cakaresul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Resul ÇAKAR
çok teşekkür ederimm yardımın için aslında m2 ssd bilgisayarı yani sistemi kurmak için düşünüüyordum oyunları harici 1 tb alıp oraya kuracaktım ama ona gerek yok direk m2 ssd al oyunlarıda oraya kurarsın hızlı olur diyorlar sizce ne yapmalıyım kasa ve power sup için 2 bine yakın olabilir m2 ssd orta halli olabbilir
Estağfurullah ne demek, direkt m2 SSD alıp kurarsan daha iyi olur evet. Diğerleri için yazıcam hocam

ahmeet2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
ahnet
kasa wat kaç göremedim en az 750 olmalı sanki

bence hazır sistem al bu şekilde pahalı alırsın ben 5 yıl önceki kasamda tek tek almıştım nerdeyse 2 katı fazla olmuştu o zamanlar 4k ya toplancak sistem 6.5 a mal olmuştu
hazır sistem daha pahalıya geliyor kardeş ya hemde markasız parçalar sanki tavsiye edebileceğin hazır sistem var mı güvenilir site felan

GODUMAN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Berkay Şahin
İlgilendiği Kategoriler
Araba,PC
Instagram
berkays01
Steam
https://steamcommunity.com/id/GODUMAN/
Discord
GODU MAN#0025
kasa wat kaç göremedim en az 750 olmalı sanki

hazır sistem daha pahalıya geliyor kardeş ya hemde markasız parçalar sanki tavsiye edebileceğin hazır sistem var mı güvenilir site felan
limitin ne kadar ona göre

ahmeet2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
ahnet
Estağfurullah ne demek, direkt m2 SSD alıp kurarsan daha iyi olur evet. Diğerleri için yazıcam hocam
2 tane mi ssd alsam iyi olur o zaman ve ne kadar kaç gblik yeter online oyunları kurucam csgo pubg vvolarant fornite ve normal oyunlar içinde bişey olsun
limitin ne kadar ona göre
ekran kartım minumum 600 wat istiyo zaten 650 alsam kurtarmaz bütün sistemi kasayla birlikte 2 bine yakın olabilir

Top Bottom