Neler Yeni

Sistem toplama !! Muhasebe ve kamera için Hangisi!!

aTESH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
EMRAH ERKUL
Merhaba;
ofisimize 7/24 açık kalacak bundan muhasebe programları ve kamera sistemi programını yüklüyecemiz server tarzında bilgilerim verilerimi bu pc de toplanacak diğer pcler ağdan erişim sağlayarak bu pc den kullanacaklar nasıl bir sistem toplamalıyız oyun yok sadece internet ve muhasebe için
iyi kötü ileriye dönük topladım ama fazla mı oldu yoksa düşük mü oldu parçalar uyumlu mu? bilemediğim için buraya paylaşayım istedim sizlerden yardım almak istedim. Şu parça fazla olmuş onun yerine şunu alabilirsin dediğiniz bişi varsa iyi olur.
sizlerinde tavsiye ettiğiniz sistem varsa paylaşırsanız iyi olur bizim içinde hem bilgi sahibi olmuş oluruz.

Ekler

• 6d5e1a5d62eb990ee2805791b7b5f100.jpeg
    6d5e1a5d62eb990ee2805791b7b5f100.jpeg
    79.9 KB · Hit: 83
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Merhaba;
ofisimize 7/24 açık kalacak bundan muhasebe programları ve kamera sistemi programını yüklüyecemiz server tarzında bilgilerim verilerimi bu pc de toplanacak diğer pcler ağdan erişim sağlayarak bu pc den kullanacaklar nasıl bir sistem toplamalıyız oyun yok sadece internet ve muhasebe için
iyi kötü ileriye dönük topladım ama fazla mı oldu yoksa düşük mü oldu parçalar uyumlu mu? bilemediğim için buraya paylaşayım istedim sizlerden yardım almak istedim. Şu parça fazla olmuş onun yerine şunu alabilirsin dediğiniz bişi varsa iyi olur.
sizlerinde tavsiye ettiğiniz sistem varsa paylaşırsanız iyi olur bizim içinde hem bilgi sahibi olmuş oluruz.
Toplama yerine hazır sistemlere yönelin.Ya da ayrı ayrı yerlerden toplayın .Sistem çok kötü

aTESH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
EMRAH ERKUL
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nasıl bir sistem olmalı zaten o yüzden konu açtım öğreneyim göreyim diye sistemin neresi kötü onu da açıklayabilirsen. Ayrı ayrı ama işlemci ne olmalı sistem nasıl olmalı biliyorsan yardımcı olabilirsen daha iiii olur.

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın
Nasıl bir sistem olmalı zaten o yüzden konu açtım öğreneyim göreyim diye sistemin neresi kötü onu da açıklayabilirsen. Ayrı ayrı ama işlemci ne olmalı sistem nasıl olmalı biliyorsan yardımcı olabilirsen daha iiii olur.
12.nesil intel dahili grafik kartlı sistem çok daha iyi olacaktır. Düzgün bir m2 ssd ve 16 gb ram ile işinizi görecektir.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,381
İsim
Ahmet Sevinç
ssd kronik sorunlu alma i5 12600 rahat rahat işini görür piyasada güvenlik kamerası için satılan özel hdd ler var onlardanda al

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin

aTESH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
EMRAH ERKUL
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Diğer bileşenler hakkında yorum yapmayacağım ama 7/24 çalışması ve verilerini güvende tutması için kaliteli bir nas drive alın.
Benim tavsiyem İronwolf olur. Fiyatı da iyi sayılır en azından amazon güvenilir.
tşk ederim HDD ironwolf ile değiştiriyorum o zaman sonucta iş yeri veriler önemli..

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Bir de tek bir siteden tüm sistemi toplamaya çalışmak yerine farklı sitelerden ayrı ayrı almak çok daha uyguna gelebilir. Mesela 5700G başka sitelerde 5800 TL ya da attığınız anakartın muadilleri 550 TL ya da o kasaya 1100 TL verilmemeli, ya da sistemi kurmak için aldığınız ssd hem sorunlu bir ssd hem de sata yerine M.2 nvme bir SSD tercih edilebilir ya da Ramler 2 tane tekli almak yerine uyum problemi olmaması için tek kit halinde direkt 2x8 aynı pakette alınabilir. Gibi gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

5700G 5800 TL
B450 anakart 700 TL
Ram 1200 TL
Kasa 680 TL
PSU 800 TL
HDD 1450 TL
500 GB 970 evo plus 1275 TL

9655

Sizin sistem 13200 Tl yapıyor.
Benim attığım 11900 Tl ve PSU/anakart ve SSD çok daha iyi. Aradaki farka da İronwolf PRO 4 gb alınabilir 3 yıl veri kurtarma garantili, normal ironwolf 2 tb yerine.

Tabi sistemi sizin toplamanız gerekecek. Hiç yapamazsanız bir bilgisayarcıya 200-300 lira karşılığında toplatabilirsiniz de.

Son düzenleme:

aTESH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
EMRAH ERKUL
Bir de tek bir siteden tüm sistemi toplamaya çalışmak yerine farklı sitelerden ayrı ayrı almak çok daha uyguna gelebilir. Mesela 5700G başka sitelerde 5800 TL ya da attığınız anakartın muadilleri 550 TL ya da o kasaya 1100 TL verilmemeli, ya da sistemi kurmak için aldığınız ssd hem sorunlu bir ssd hem de sata yerine M.2 nvme bir SSD tercih edilebilir ya da Ramler 2 tane tekli almak yerine uyum problemi olmaması için tek kit halinde direkt 2x8 aynı pakette alınabilir. Gibi gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

5700G 5800 TL
B450 anakart 700 TL
Ram 1200 TL
Kasa 680 TL
PSU 800 TL
HDD 1450 TL
500 GB 970 evo plus 1275 TL

9655

Sizin sistem 13200 TL yapıyor.
Benim attığım 11900 TL ve PSU/anakart ve SSD çok daha iyi. Aradaki farka da İronwolf PRO 4 gb alınabilir 3 yıl veri kurtarma garantili, normal ironwolf 2 tb yerine.

Tabi sistemi sizin toplamanız gerekecek. Hiç yapamazsanız bir bilgisayarcıya 200-300 lira karşılığında toplatabilirsiniz de.
Peki bu sistem ben toplamıştım ofis ve muhasebe programları için yeterli mi fazla mı bazı konulara bakıyorum daha düşük parçalar söylenmiş birde iler ekran kartı takılabilir mi işlemci APu bir işlemci G serisi?

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
İstediğin ekran kartını takarsın. Ofis ve muhasebe programları için fazlasıyla yeterli.

aTESH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
EMRAH ERKUL
Intel olarak düşünsek alacak kişi Intel istiyor ryzen 7 5700G rakibi varmı yada intelin apu tarzinda işlemcisi varmı istediğimiz şey muhasebe programlarını kaldırsın yeter şu işlemciyi de alsan yeterli olur sana dediğiniz var midir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,451
Üyeler
166,540
Son üye
-erdem
Top Bottom