Neler Yeni

Sistem Toplama VOL 283773

plesebo1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
alper çağlar
Herkese iyi forumlar bu konu daha önce açıldıysa affola...
V1 Zotac
V2 Asus
V2'de olan sistemin ekran kartında 3 adet fan bulunmakta diğerinde ise 2 adet var. Asus bildiğim kadarıyla bu ekran kartında işin soğutma tarafında başarılı ama zotac marka hakkında bir bilgim yok. Diğer bir konu ise garanti süreleri zotac bize 5 asus ise 3 yıl garanti veriyor sizce hangi sistemi almalıyım ?

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
İkiside asus

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Ben Asus olanı alırdım, hem kasası falan daha şık.

plesebo1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
alper çağlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben Asus olanı alırdım, hem kasası falan daha şık.
hocam görüntü olarak 5 fazla olsun asus olsun diyorum ben de ama diğer tarafta işlemci soğutma var. Asus sistemde yok, işlemci soğutma bana nerede ve ne kadar lazım bunlar hakkımda bir fikrim yok açıkcası bir diğer konuda ekran kartı yukarıda belirttiğim gibi.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
ASUS ROG serisi olsa direk Asus derim ama TUF sersini pek beğenmiyorum ben. Zotac soğutma bakımından daha iyi tuf tan. Zotacı yabana atmayın sadece türkiyede pek pazarı yok. Yurt dışında çok yaygın. Avrupada falan asus tuf kullanan yok. Asus kullanan genellikle rog kullanır. Zotac, Palit falan bunlar kaliteli markalar. Aradaki farka değecek bi fark yok bence.

plesebo1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
alper çağlar
performans olarak bir fark var mı acaba aralarında ?
ASUS ROG serisi olsa direk Asus derim ama TUF sersini pek beğenmiyorum ben. Zotac soğutma bakımından daha iyi tuf tan. Zotacı yabana atmayın sadece türkiyede pek pazarı yok. Yurt dışında çok yaygın. Avrupada falan asus tuf kullanan yok. Asus kullanan genellikle rog kullanır. Zotac, Palit falan bunlar kaliteli markalar. Aradaki farka değecek bi fark yok bence.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
performans olarak bir fark var mı acaba aralarında
Ben sanmıyorum olsa bile arada 2k farkı verecek kadar yoktur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

+ olarak zotac bildiğim kadarıyla ürünlerine 5 yıl garanti veriyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdi detaylı baktım. Asusun aydınlatma ve 1 adet daha fazla hdmi çıksından baska + bir özelliği yok. Çoğunda eşitler hatta OC farkı oılarak zotacın 1807 mhz e kadar çıakbilşiyor asus 1700 küsüer.

plesebo1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
alper çağlar
anladım hocam ekran kartı ile ilgili buraya kadar tamam. Şimdi v2'deki sisteme işlemci soğutucu alınması gerekiyor mu gerekiyorsa önerilebileceğiniz bir ürün var mı ?

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
anladım hocam ekran kartı ile ilgili buraya kadar tamam. Şimdi v2'deki sisteme işlemci soğutucu alınması gerekiyor mu gerekiyorsa önerilebileceğiniz bir ürün var mı ?
Bütçe vermelisiniz.
Ve ben az önce sistemlerin fiyatlarına dikkat etmemiştim.

plesebo1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
alper çağlar
Xigmatek bu ürünü düşünmüştüm ama 10600kf işlemciye uyguhn mu bilemiyorum. Ne kadar bir bütçe ayırmam gerekiyor minimum ?
şu an düştü jeton ikisi de aynı işlemci kusura bakmayın saat geçince kafa da kalmıyor :D

Top Bottom