konu toplama bilgisayar olduğuna göre möniör önerisi isticemKonuyu tahmin mi ediyoruz?
Pardon bunu anlamamiz lazimdi dogru soyluyosunkonu toplama bilgisayar olduğuna göre möniör önerisi isticem
knk bütce şöyle söyleyeyim 15k filan 15k kesin ama zorlarsam 17 ye çıkar belki mnitörde alacağım için 17 ye çıkması zor oyunda knk rdr2 filan oynamam lol oynicam %80 filan kalanında knk yani belirli bi oyun yok farklı farklı similasyon oyunalrı filan oynarım ama şöyle söyleyeyim ekran kartının çok yüksek olmasına gerek yok giriş bi ekran kartı benim için yeterli 6 gb vram 8 gb vram filanPardon bunu anlamamiz lazimdi dogru soyluyosunbütçe nedir sistemin nedir? Ne tur oyunlar oynuyorsun?
17k toplam sistem monitör de içinde doğru mu anladım? Yoksa ekran kartı ve monitör mü sadece?knk bütce şöyle söyleyeyim 15k filan 15k kesin ama zorlarsam 17 ye çıkar belki mnitörde alacağım için 17 ye çıkması zor oyunda knk rdr2 filan oynamam lol oynicam %80 filan kalanında knk yani belirli bi oyun yok farklı farklı similasyon oyunalrı filan oynarım ama şöyle söyleyeyim ekran kartının çok yüksek olmasına gerek yok giriş bi ekran kartı benim için yeterli 6 gb vram 8 gb vram filan
knk 15k sadece sistem17k toplam sistem monitör de içinde doğru mu anladım? Yoksa ekran kartı ve monitör mü sadece?
Yani 2. ele bak derim çünkü 15k ya 1650 - 1660 lı falan ya da en fazla 3050 li sistem bulabilirsin.knk 15k sadece sistem
2. el istemiyorum knk herkes diyorda yok yani istemiyorumYani 2. ele bak derim çünkü 15k ya 1650 - 1660 lı falan ya da en fazla 3050 li sistem bulabilirsin.
bende bunu düşünüyodum ancak herkes sistemi kötüledi![]()
Winorwin V2 | AMD Ryzen 5 5600 | 2 x 8 GB DDR4 | Colorful RTX 3050 6 GB | 512 GB M.2 Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Pek içimden gelmeyerek önerdim ama iş görür mü.. Duruma göre görür tabi
rtx 3050 var çünkü içinde. sağlam işlemcili APU sistem alın bir sonraki seneye para biriktirir ekran kartı alırsınızbende bunu düşünüyodum ancak herkes sistemi kötüledi
öneri sistem?rtx 3050 var çünkü içinde. sağlam işlemcili APU sistem alın bir sonraki seneye para biriktirir ekran kartı alırsınız