Neler Yeni

Sistem topluyorum power boost kasa ve psu alınır mı?

BadGamer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
İlker Balcı

Critaes

80+ Bronze
Güç kaynağı yeter onda sıkıntı yok fakat güvenilir mi orası tartışılıyor genellikle. O yüzden güç kaynağını değiştirmekte ve güvenilir kendini kanıtlamış bir markadan almakta fayda var. Şayet bende de Powerboost güç kaynağı kullanıyorum bir şey olmadı hala fakat bu olmayacağı anlamına gelmez. Onun dışında kasa yeterli hava alıyorsa Powerboost alınabilir o konuda hiçbir sıkıntın olmasın sadece güç kaynağını değiştirsen yeter.

HefvM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Fevzi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güç kaynağı yeter onda sıkıntı yok fakat güvenilir mi orası tartışılıyor genellikle. O yüzden güç kaynağını değiştirmekte ve güvenilir kendini kanıtlamış bir markadan almakta fayda var. Şayet bende de Powerboost güç kaynağı kullanıyorum bir şey olmadı hala fakat bu olmayacağı anlamına gelmez. Onun dışında kasa yeterli hava alıyorsa Powerboost alınabilir o konuda hiçbir sıkıntın olmasın sadece güç kaynağını değiştirsen yeter.
Şuanda bütçem yok idarelik alsam bişey olurmu

cakaresul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Resul ÇAKAR
Ben bugün PSU siparişi verdim, hazır sistemimde ki PSU kötüymüş arkadaşlara sormuştum uyardılar beni sağolsunlar. PSU'nun korumaları varmış ve bu korumalar sistemi elektrikten kaynaklı meydana gelecek dalgalanma, aşırı yüklenme, voltaj düşüklüğü vb. gibi soruna yol açabilecek eylemlerden koruyormuş. Korumaları tam olmayan bir PSU sistemdeki bileşenlere zarar verebiliyor ve bu garanti dışı oluyormuş (çünkü sistem bir bütün olarak değil parça parça garantili yani her bileşenin kendi ayrı garantisi var) o yüzden 700 lira fazla ver PSU satın al kafan rahat olsun riskten kaçın derim.

HefvM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Fevzi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben bugün PSU siparişi verdim, hazır sistemimde ki PSU kötüymüş arkadaşlara sormuştum uyardılar beni sağolsunlar. PSU'nun korumaları varmış ve bu korumalar sistemi elektrikten kaynaklı meydana gelecek dalgalanma, aşırı yüklenme, voltaj düşüklüğü vb. gibi soruna yol açabilecek eylemlerden koruyormuş. Korumaları tam olmayan bir PSU sistemdeki bileşenlere zarar verebiliyor ve bu garanti dışı oluyormuş (çünkü sistem bir bütün olarak değil parça parça garantili yani her bileşenin kendi ayrı garantisi var) o yüzden 700 lira fazla ver PSU satın al kafan rahat olsun riskten kaçın derim.
Olsa keşke veririm ama yok

Critaes

80+ Bronze
Şuanda bütçem yok idarelik alsam bişey olurmu
İdarelik alabilirsin, öyle aldım patladı tarzı bir şey değil zaten :D Öyle olsa İtopya yıllardır satmaya devam eder mi sence işin sonunda marka adı kirlenir sonuçta. Fakat değiştirebildiğin ilk boşlukta değiştirmekte fayda var. Ben 3 senedir kullanıyorum idaretenlik dursun demiştim hala duruyor :D ama değiştireceğim ben de.

cakaresul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Resul ÇAKAR
o zaman şöyle yapabilirsin 100 lira bandında akım koruyuculu priz al hiç yoktan ufacık bile olsa daha güvenilir olur. en yakın zamanda da yeni bir PSU al

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,127
Üyeler
161,662
Son üye
Capicot
Top Bottom