Neler Yeni

Sistem yüke binince yatay gri çizgiler oluşuyor, internet tamamen gidiyor.

unk4st

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hüseyin Şahin
Sistem: GTX 750ti, i7 4770 soğutucusu akassa venom atto, 16gb 1600mhz ram, ssd, hdd, çift monitör
Sistem gündelik kullanımda sorunsuz çalışıyor, Lol de problem yaşamıyor ve hatta Lolde yayın yaparken de problem yaşamıyor. Ama CSGO, Valorant, GTA 5 açtığımda ekranda yatay gri gri-beyaz çizgiler oluşmaya başlıyor. Tam da bu esnada genelde internet gidiyor ama tamamen modemden gidiyor. En son sadece yayın yaparken de gittiği için internet sağlayıcımla görüşüyorum. Konu ondan alakasız olabilir fakat bu yatay çizgiler neden var bilmiyorum. Sıcaklık hiçbir şekilde 70'in üzerine çıkmıyor (hem işlemci için söylüyorum hem de ekran kartı için). Furmark da herhangi bir testte bastığım an çizgi oluşuyor. Sadece GPU yapsam da oluyor sadece CPU yapsam da oluyor. Anakartta sorun var da hem ethernet (cat5 kablosundan) kaçak akım verip modemi bozuyor hem de sistemime çizgiler gönderiyor diye düşündüm. Yardımcı olabilecek varsa çok mutlu olurum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11,994
İsim
Murat Orhan
Psu kaç w? Ben ekran kartından şüpheleniyorum muhtemelen karttandır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11,994
İsim
Murat Orhan
Hocam 250w psu ne Allah aşkına. Uxun sure psuyu peakte zorlayarak kullanmışsınız ölmüstür o psu verdiği değeri veremiyordur . Denemek için msi afterburnerdan core glock u 300 civarı kısmayı deneyin

unk4st

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hüseyin Şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,994
İsim
Murat Orhan
MSI uygulamayı yapan firma sadece. Indir sen

unk4st

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hüseyin Şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ekler

• msi aftrer.png
    msi aftrer.png
    205.3 KB · Hit: 35
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,994
İsim
Murat Orhan
Core clocku kisicsksiniz

unk4st

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hüseyin Şahin
Ekrwn kartı gibi. Ekran kartını çıkarıp onboarddan görüntü almayı dener mısınız
Ekran kartını çıkardın onboard taktım görüntü problemi çözüldü. Arkadaşımın mining sisteminde 1080ti vardı şuanda çalıışmıyormuş. Ondan o kartı alsam mining de ne kadar hasar gördüğünü nasıl anlarım? furmark da falan test etsem ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
11,994
İsim
Murat Orhan
Ekran kartını çıkardın onboard taktım görüntü problemi çözüldü. Arkadaşımın mining sisteminde 1080ti vardı şuanda çalıışmıyormuş. Ondan o kartı alsam mining de ne kadar hasar gördüğünü nasıl anlarım? furmark da falan test etsem ?
Hocam ekran kartınızı fırınlayıp kurtarma şansınız var. fakat 1080ti o psu ile çalışmaz

unk4st

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hüseyin Şahin
Hocam ekran kartınızı fırınlayıp kurtarma şansınız var. fakat 1080ti o psu ile çalışmaz
fırınladım fakat düzelmedi, ayrıca OBS den yayın açıyorum csgo da kasınca obs de internet 0 a düşüyor kastığı için interneti kesiyor olabilir mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,235
Üyeler
160,052
Son üye
Kpiser
Top Bottom