Neler Yeni

Sistemde ikinci ekran algılanmıyor

viceroy31

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ozan Keremoğlu
Merhaba. 2 adet LG marka monitör kullanmaktayım. Birisi 1080p çözünürlükte 75Hz hızında iken diğeri bildiğim kadarıyla 1024p çözünürlükte ve 60Hz'de çalışmakta. Düne kadar iki ekranı da sıkıntısız bir şekilde kullanmaktaydım. Dün aldığım Dark Freezer X128 marka kule tipi soğutma fanını taktırmak için bilgisayarımı bilgisayarcıya götürdüm ve fan takıldıktan sonra hem 2.RAM slotuma RAM taktığımda bilgisayarım siyah ekranda kalmakta, hem de tek slot olarak kullansam dahi artık sistem 2. monitörümü görmemekte. Test için düşük çözünürlüklü ikinci monitörümü sisteme tek başına bağladığımda açılışta çıkan ASUS yazısına kadar düşük çözünürlüklü bir görüntü sağlayıp sonrasında siyah ekrana düişmekte. Vgı to VGA bir dönüştürücü ile görüntü almaktayım. Dönüştürücüde bir sorun olmamalı çünkü 1 yıldır sorunsuz bir şekilde kullanmaktayım. Bilgisayara fırmat attım ve ekran kartının güncel drıverını yükledim fakat problem ne yazık ki çözülmedi. Hem RAM slotu hem de ikinci ekran ile ilgili bilgi ve görüşlerinizi beklemekteyim. İyi forumlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,082,906
Üyeler
172,164
Son üye
Sahinntk
Top Bottom