Neler Yeni

Sisteme Göre Monitör Tavsiyesi Lazım İşin İçinden Çıkamadım

Looizy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Ömer Faruk AYGUT
Ben 27 inçte fhd kullandım.normal kardeşim.2K da kullandım.İkisi arasında çok fark var ama fhd de sıkıntılı durmuyor.Şuan 32 inçte 2K dayım. Bir de şu var daha önceki Montörün neydi senin.Şimdi 27 2K dan 27fhd geçemezsin yadırgarsın.
Beenim sistem ve birleşenler çok eski 15 senelik bilgisayarım var artık illallah ettim de yeni sistem alıyorum işte

ekhasan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Hasan Hüseyin Ekici
Beenim sistem ve birleşenler çok eski 15 senelik bilgisayarım var artık illallah ettim de yeni sistem alıyorum işte
Kardeşim bütçene göre ileriye dönük istiyorsan 2K, ama güncel oyunlar ağırlaştığı için full hd de açıkladım sana az önce yüksek ayarlarda rahat rahat oynarsın gönlün rahat olsun

Looizy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Ömer Faruk AYGUT
Kardeşim bütçene göre ileriye dönük istiyorsan 2K, ama güncel oyunlar ağırlaştığı için full hd de açıkladım sana az önce yüksek ayarlarda rahat rahat oynarsın gönlün rahat olsun
2k için bütçeme göre sadece Twisty markası var ona da çok sıcak baktığım söylenemez. 1080p de ise 27 alsam mı almasam mı kararsızım pikselleşme konusunda sorun yaşar mıyım bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

2k için bütçeme göre sadece Twisty markası var ona da çok sıcak baktığım söylenemez. 1080p de ise 27 alsam mı almasam mı kararsızım pikselleşme konusunda sorun yaşar mıyım bilmiyorum
Konu yazımda bir kaç tane link var 1080p de onlara da bakabilirsin bu arada

Son düzenleme:

ekhasan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Hasan Hüseyin Ekici
Hayır kardeşim o sorunu yaşamazsın ben kullandım . Daha önce 2K kullansaydın full hd gözüne takılırdı. Gücün buna yetiyorsa gönül rahatlığıyla al. Pikselleşme falan olmaz yok yani.

ekhasan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Hasan Hüseyin Ekici

Konu yazımda bir kaç tane link var 1080p de onlara da bakabilirsin bu arada
Ben Dell derim kardeşim.

Ben Dell derim kardeşim.
Eğer pahalı bütçem yok dersen lg .Ama öncelik Dell

Ben Dell derim kardeşim.

Eğer pahalı bütçem yok dersen lg .Ama öncelik Dell
Bütçen uygun değil uygun olsaydı bende 2K var ama sana yüksek gelir .Birde başka yere göndermem .görsün alsın diye .

Top Bottom