Arkadaşlar ben beyaz bir sistem toplicam fakat kasa konusunda kararsıx kaldım yarfım edermisiniz.(kasada psu olmasın)
Bütçe max 1500
Asla alınmaz 1) adam beyaz istiyor 2) o fiyata cooler master td500 white varAsus GT301 TUF Gaming Tempered Glass RGB USB 3.1 ATX Adreslenebilir Oyuncu Bilgisayar Kasası
1.170,00 TL
Cooler Master MasterBox TD500 MCB-D500D-WGNN-STU ARGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Cooler Master MasterBox TD500 MCB-D500D-WGNN-STU ARGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatlarını Akakçe ile takip et! Cooler Master MasterBox TD500 MCB-D500D-WGNN-STU ARGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
hee sistem beyaz ise 1 dk alacamBeyaz sistem bu kasaya uyacağını düşünmüyorum
Değerlendirebilirim bu kasayı teşekkürlerCooler Master MasterBox TD500 MCB-D500D-WGNN-STU ARGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Cooler Master MasterBox TD500 MCB-D500D-WGNN-STU ARGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatlarını Akakçe ile takip et! Cooler Master MasterBox TD500 MCB-D500D-WGNN-STU ARGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
rica ederim mesh kasa olduğundan soğutması iyidirDeğerlendirebilirim bu kasayı teşekkürler
Değerlendirebilirim bu kasayı teşekkürler
Bu modelin fanları sorunlu ancak 2021 sürümleri temiz.Cooler Master MasterBox TD500 MCB-D500D-WGNN-STU ARGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Eklemeyi unutmuşum ama buna da bakabilirsiniz:5000D airflow öneririm o bütçe için.
Bu modelin fanları sorunlu ancak 2021 sürümleri temiz.