Neler Yeni

Sisteme virüs girdi destek

Beşiktaşlı Reyna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Samet Kapucuoğlu
günaydın sisteme virüs girdi.

Epic games, social club şifrelerim ve mail adresleri değişti. Steam envanterdeki bütün skinlerim satıldı.
Hepsi bilgim dışında yapıldı, Pc açmaya çalışırken fake mavi ekran geldi.
Format attım sistemi açıyorum artık, bütün şifreleri değiştirdim. Dikkat etmem gereken başka bir şey var mı ?

Messinin kramponu

80+ Bronze
Hesaplarda 2FA’yı açsanız daha iyi olur. Format attıysan virüs sistemden silinmiştir onun için bir şey yapmana gerek yok. Geçmiş olsun.

Beşiktaşlı Reyna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Samet Kapucuoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hesaplarda 2FA’yı açsanız daha iyi olur. Format attıysan virüs sistemden silinmiştir onun için bir şey yapmana gerek yok. Geçmiş olsun.
Fakat şöyle bir şey var, steamdeki envanter format attıktan sonra satılmaya başladı. Sonrasında hemen şifreyi değiştirdim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Social club'a dün ticket attım şuan mesaj geldi hesabı kurtarmışım

Messinin kramponu

80+ Bronze
Fakat şöyle bir şey var, steamdeki envanter format attıktan sonra satılmaya başladı. Sonrasında hemen şifreyi değiştirdim
Şifreyi değiştirdiyseniz bir şey olacağını sanmam. Ne olur ne olmaz öncekinden daha zor bir şifre koymanızı öneririm. Aynı zamanda 2FA’yı açın. Yanlış hatırlamıyorsam steamde giriş yapılan sistemlere bakabiliyordunuz. Ne olur ne olmaz kontrol etmekte fayda var.

Reyconjeff

80+ Bronze
Nerden bulaştığına dair bilgin var mı

Beşiktaşlı Reyna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Samet Kapucuoğlu
Şifreyi değiştirdiyseniz bir şey olacağını sanmam. Ne olur ne olmaz öncekinden daha zor bir şifre koymanızı öneririm. Aynı zamanda 2FA’yı açın. Yanlış hatırlamıyorsam steamde giriş yapılan sistemlere bakabiliyordunuz. Ne olur ne olmaz kontrol etmekte fayda var.
Tamamdır teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nerden bulaştığına dair bilgin var mı
Evet maalesef var fifa 23 için 2024 yaması indiriyordum. 2 tane dosya indi biri virüsmüş kurdum pc yavaşlamaya başladı. Sonra mavi ekran verdi ama fake mavi ekran. Ve ardından olanlar oldu

The Semih

80+ Gold
günaydın sisteme virüs girdi.

Epic games, social club şifrelerim ve mail adresleri değişti. Steam envanterdeki bütün skinlerim satıldı.
Hepsi bilgim dışında yapıldı, Pc açmaya çalışırken fake mavi ekran geldi.
Format attım sistemi açıyorum artık, bütün şifreleri değiştirdim. Dikkat etmem gereken başka bir şey var mı ?
Nasıl yedin virüsü onuda belirtirmisin ?

Beşiktaşlı Reyna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Samet Kapucuoğlu
Nasıl yedin virüsü onuda belirtirmisin ?
Hocam bi dosya indirdim, fakat reklamlarda çıkan dosyalardan inmiş. Dikkat etmeden kurdum bende. Daha sonrasında pc yavaşlamaya başladı. Benim pc yavaşlamaz bunun farkındaydım anormallik olduğunun. Ardından mavi ekran verdi ve hiç anlamadım nedenini. Daha sonra mail gelmeye başladı. Epic games, social club, eposta şifreleri değişiyor diye sonra dank etti. Mavi ekran vermiş fakat ben onu beklerken arkada kendisi işlem yapıyor. Ardından bütün kartları ve hesapları iptal ettim. Trendyol falan filan şifre değiştirdim. Steam facebook şifre değiştirdim umarım bidaha gelmez

Messinin kramponu

80+ Bronze
Hocam bi dosya indirdim, fakat reklamlarda çıkan dosyalardan inmiş. Dikkat etmeden kurdum bende. Daha sonrasında pc yavaşlamaya başladı. Benim pc yavaşlamaz bunun farkındaydım anormallik olduğunun. Ardından mavi ekran verdi ve hiç anlamadım nedenini. Daha sonra mail gelmeye başladı. Epic games, social club, eposta şifreleri değişiyor diye sonra dank etti. Mavi ekran vermiş fakat ben onu beklerken arkada kendisi işlem yapıyor. Ardından bütün kartları ve hesapları iptal ettim. Trendyol falan filan şifre değiştirdim. Steam facebook şifre değiştirdim umarım bidaha gelmez
Hocam bütün hesapları geri alabildiniz mi?

Beşiktaşlı Reyna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Samet Kapucuoğlu
Hocam bütün hesapları geri alabildiniz mi?
Epic games hariç hepsini aldım. Epic games saçma bir şekilde ilk oyun alım faturasını istiyor. 2020'de aldım maili bile durmuyor nasıl atıcam anlamıyorum saçmalıyorlar

Forum Fedaisi

80+ Bronze
steam destege mesaj at ve hesabini dondursunlar islem yapamasin kimse sonra detayli baska bir ticket at ve sana yardimci olsunlar

Beşiktaşlı Reyna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Samet Kapucuoğlu
steam destege mesaj at ve hesabini dondursunlar islem yapamasin kimse sonra detayli baska bir ticket at ve sana yardimci olsunlar
Steam envanterim komple boşalmış artık nafile :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
keday samur
korsan kullanmayın. en azından kişisel bilgilerinizin fotoğraflarınızın olduğu sistemde kullanmayın bari.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,227
Üyeler
165,491
Son üye
yasin.oklp
Top Bottom