Neler Yeni

Sistemi alıyorum öneriniz varmı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,069
İsim
Arda doğan
5-6k çok hocam önerdiğiniz bir kasa varmı arkadaş güzel bir kasa önermiş 3000 tl o nasıldir
İncehesap'ta senin için bulduğum bu ürüne göz at!
https://www.incehesap.com/msi-mpg-g...ce=paylas&utm_medium=urun&utm_term=mobile-app bunu alabilirsin 420 destekli galiba
Mesaj otomatik birleştirildi:

5-6k çok hocam önerdiğiniz bir kasa varmı arkadaş güzel bir kasa önermiş 3000 tl o nasıldir
https://pckolik.com/tr/products-det...lass-mid-tower-siyah-kasa?ref=akakce&v=1.12.3 bunada bakabilirsin msı al bence

adem trg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Adem trg

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum
Sıvı soğutma 7500f için değil ve hava soğutma tercih etmiyorum estetik açıdan çok çirkin geliyir gözüme
İlerdeki 7800x3d için farkındayım ancak ona ve anakarta masraf etmektense ikisinden kısıp tekte 7800x3d almak daha mantıklı olur açıkçası. Yani estetik mevcuzu tercihe bağlı bir şey diyemeceğim.

Kasa konusuna gelecek olursak evet kaliteli bir kasa değil ancak görünüş odaklı bir sistem olduğundan değişmesine çokta gerek yok. Atığım fandan 2 kutu alıp fan yuvalarını doldur yeterli olur.

2 sene önce sorsaydın kıytırık markalardan kasa alma derdim ama ekonomik durumumuz ve hava akışı yönetilebilecek bir kasa olduğundan beğendiğini al derim.

adem trg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Adem trg
İlerdeki 7800x3d için farkındayım ancak ona ve anakarta masraf etmektense ikisinden kısıp tekte 7800x3d almak daha mantıklı olur açıkçası. Yani estetik mevcuzu tercihe bağlı bir şey diyemeceğim.

Kasa konusuna gelecek olursak evet kaliteli bir kasa değil ancak görünüş odaklı bir sistem olduğundan değişmesine çokta gerek yok. Atığım fandan 2 kutu alıp fan yuvalarını doldur yeterli olur.

2 sene önce sorsaydın kıytırık markalardan kasa alma derdim ama ekonomik durumumuz ve hava akışı yönetilebilecek bir kasa olduğundan beğendiğini al derim.
Kasaya kötü demişlerdi nasıldır acaba aac kalitesi fln kötüymüş rajintek paean c7 önerildi ne yapmalıyım

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum
Kasaya kötü demişlerdi nasıldır acaba aac kalitesi fln kötüymüş rajintek paean c7 önerildi ne yapmalıyım
Raijintek dragos'tan marka olarak çok daha kaliteli ürünler sunan bir markadır önce bunda bir hemfikir olalım.

Açık konuşmak gerekirse estetik olarak attığın dragos'un yapısı daha hoş ama sonucunda dragos ne çıkacağı belli değil maalesef. Beğendiysen al kesinlikle alma diyebileceğim bir kasa değil ancak raijintek daha iyidir bunu canıgönülden söyleyebilirim.

snop02

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
snop02
işte bizim hatamız burada baslıyor..
işlemci uper, ekartı super olsun..
hepsinden once ilk etapta kasa va psu ya bakılması gerek
iyi bir psu sistemi ilk korumaya alan cephedir.
iyi bir kasa sistemi stabil kullanmanın ilk alanıdır
psu kotuyse binlerce tl verdiginin sistem daha fazla risk altındadır.
kasa kotu sirkilasyona sahipse, ne istersen tak, isterse noctua xxxx tak hiç fark etmez, sıcaklıgı dusuremezsin.
psu sistemin kalbi,
kasa akcigerleridir..
sonra bunlar sistem de demirbastır, farklı sistem toplasanız bile degişmez 2 parca varsa bunlardır.
sistem toplarken bunlara dikkat edin...
bundan dolayı sistem toplamaya pek bulasmıyorum.(insanların ekonomık sartlarıda da malum ve etken tabii ki)
muhtemelen TR de ilktir tek mi bilemem:buyurun

Son düzenleme:

adem trg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Adem trg
işte bizim hatamız burada baslıyor..
işlemci uper, ekartı super olsun..
hepsinden once ilk etapta kasa va psu ya bakılması gerek
iyi bir psu sistemi ilk korumaya alan cephedir.
iyi bir kasa sistemi stabil kullanmanın ilk alanıdır
psu kotuyse binlerce tl verdiginin sistem daha fazla risk altındadır.
kasa kotu sirkilasyona sahipse, ne istersen tak, isterse noctua xxxx tak hiç fark etmez, sıcaklıgı dusuremezsin.
psu sistemin kalbi,
kasa akcigerleridir..
sonra bunlar sistem de demirbastır, farklı sistem toplasanız bile degişmez 2 parca varsa bunlardır.
sistem toplarken bunlara dikkat edin...
bundan dolayı sistem toplamaya pek bulasmıyorum.(insanların ekonomık sartlarıda da malum ve etken tabii ki)
muhtemelen TR de ilktir tek mi bilemem:buyurun
Dediğini Doğru tabii ki ama bunlar...egmentinin en iyilerinden biriymis araştırdım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom