KeremMm
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Tek kanıtın bir reddit konusu. Sana daha kötü anakartlar , ScreenShotlar ve VRM Tier List attım.Ben kanıtlarımı sundum bence gayet yeterli
Tek kanıtın bir reddit konusu. Sana daha kötü anakartlar , ScreenShotlar ve VRM Tier List attım.Ben kanıtlarımı sundum bence gayet yeterli
Adamın VRMi yanmış. Buna inanmak zorunda değilsin. Bu durumda bende senin SS lerine inanmak zorunda değilimTek kanıtın bir reddit konusu. Sana daha kötü anakartlar , ScreenShotlar ve VRM Tier List attım.
Dünyanın en iyi anakartı bile yanabilir. Binde bir gerçekleşen bir olay atman bir şey değiştirmez.Adamın VRMi yanmış. Buna inanmak zorunda değilsin. Bu durumda bende senin SS lerine inanmak zorunda değilim
Arkadaşlar 2 aydır forumda alacağım sistem için tavsiye alıyorum. Bugüne kısmetmiş. Alacağım sistem aşağıda:
https://www.gamegaraj.com/urun/aquarius-5a-n/ ÖZELLEŞTİRMELER:
Amd Ryzen 5 3600
Palit Geforce RTX 2060 DUAL
Biostar B450MH 3200mhz OC
Crucial Ballistix 8 GB 3000 MHZ x 2
Gamegaraj 550w 80+
Kingston A2000 500GB
Fiyat: 7176
Birkaç sorum olacak.
1- Bu fiyata daha iyisini bulur muyum?
2- Ram, ekran kartı, anakart, psu ve kasanın markası farklı sıkıntı çıkarırlar mı?
3- M2 SSD yi ayrı alacağım gaming gecesini bekleyeyim mi ssd için ?
Sistemi az sonra alacağım cevaplarınıza göre. Lütfen yanıtlayınız.
Bu attığın sistem rezalet farkındaysan.- AMD RYZEN 5 3500X MPK 3.6GHz 35MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm İşlemci
- ASUS B450M DRAGON 4400MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI mATX Anakart (BEYAZ KUTU)
- 2 Adet x XPG 8GB Gammix D30 Kırmızı 3000MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram
- ASUS ROG STRIX GeForce RTX 2060 OC EVO 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı
- POWER BOOST VK-D502T 650W 80+ Rainbow Fan USB 3.0 Mid Tower Kasa
- ADATA 480GB SU630 SATA 3.0 2.5" SSD (520MB Okuma / 450MB Yazma)
Özellikleri Böyle Olan Bir Sistem Var.
Fiyatı : Tam 7.500.
Soruların için düşüncem şöyle 7 bin TL az para değil Kara Cuma, Gaming Gecesi beklenebilir daha güzel sistemler uygun fiyatta olabilir.
Şuan Topladığın Sistem de İyi Olmuş.
Şansa bak 1000 de 1 olay Biostarın başına gelmiş. Ona bakılırsa Powerboost illa patlayacak diye bir şey yok ama önerilmiyorDünyanın en iyi anakartı bile yanabilir. Binde bir gerçekleşen bir olay atman bir şey değiştirmez.
PowerBoost cidden çöp. Biostar tercih edilebilir bir düzeyde.Şansa bak 1000 de 1 olay Biostarın başına gelmiş. Ona bakılırsa Powerboost illa patlayacak diye bir şey yok ama önerilmiyor
Düşüncen İçin bir şey Diyemem Fakat.Bu attığın sistem rezalet farkındaysan.
Attığın sistemdeDüşüncen İçin bir şey Diyemem Fakat.
Senden Ricam Bi Benim Yazdığım Ürünleri Birde Arkadaşın Yazdığı Ürünleri Karşılaştır
İtopyada Oyun Testleri Mevcut Gayet İyi Bir Sistem Bence.
Kasa nasıl kötü anlamış değilim sağlamlık dan dolayı söylüyorsanız kasa bu bi yere koyarsın çalışır yada ısı için söylüyorsanız hava giriş çık yerleri yeterli duruyor.Attığın sistemde
-Kasa kötü.
-PSU rezalet
-SSD kronik sorunlu
-Anakart kötü
Saçmalıyorsun. Kasa malzeme kalitesi olarak berbat. Ayrıca Biostar anakart senin attığından daha iyi. PSU idare etmez direkt çöp. SSD zaten dediğim gibi.Kasa nasıl kötü anlamış değilim sağlamlık dan dolayı söylüyorsanız kasa bu bi yere koyarsın çalışır yada ısı için söylüyorsanız hava giriş çık yerleri yeterli duruyor.
Anakart şu zaman da fiyat performans olan toplama bilgisayarların nerdeyse hepsinde olan bi anakart ve arkadaşın seçtiği Biostar Markalı Anakart dan Kat Kat İyi Araştıra Bilirsiniz.
PSU Bence İdare Eder Seviyede Bi Sıkıntısını Görmez.
SSD 480 gb zaten şu zamanda pek yeterli olmaz Arkadaş Zaten İndirime Girdiği Zaman (Gaming Gecesinde) m2 Almayı Planlıyor Galiba Bu SSD de idare Edebilecek Performans da.