Sistemi düşük maliyetle yükseltmek istiyorum

Erdems1

80+
Reaksiyon skoru
1
ryzen 3 3100
Rx580
b450-m pro
2x8 ram

Elimdeki sistem bu sekilde bu aralar fps düşüşü yaşıyorum. cok uçuga kacmadan ekran kartı işlemci olarak ne alabilirim

ryzen 3 3100
Rx580
b450-m pro
2x8 ram

Elimdeki sistem bu sekilde bu aralar fps düşüşü yaşıyorum. cok uçuga kacmadan ekran kartı işlemci olarak ne alabilirim
Ekran kartında bir sorun yoksa işlemcini değiştirmen bence yeterli olur fps droplar açısından.

Ryzen 5 5500 fiyat olarak şuan en hesaplısı senin sistemin için. (F/p)

Tahminimce en az %30 luk bir fps artışı da yaşarsın.

İkinci el düşünürsen 3bin civarına Ryzen 5 5600 daha iyi olur.

Ek olarak stok işlemci soğutucusu kullanıyorsanız sıcaklıktan ötürü de fps drop yaşarsınız.

Bu ikisi veya bunun gibi en az 4 bakır borulu bir hava soğutma ile düşük sıcaklıklarda daha verimli stabil performans alırsın.

Son düzenleme:
ryzen 3 3100
Rx580
b450-m pro
2x8 ram

5600 al geç rx580 idare eder hala.

butce su an icin ikisi toplam 7 10 k arasi cozersem mukemmel olur 18 yasindayim da kendi paramla bir seyler almak istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartında bir sorun yoksa işlemcini değiştirmen bence yeterli olur fps droplar açısından.

Ryzen 5 5500 fiyat olarak şuan en hesaplısı senin sistemin için. (F/p)

Tahminimce en az %30 luk bir fps artışı da yaşarsın.

İkinci el düşünürsen 3bin civarına Ryzen 5 5600 daha iyi olur.

Ek olarak stok işlemci soğutucusu kullanıyorsanız sıcaklıktan ötürü de fps drop yaşarsınız.

Bu ikisi veya bunun gibi en az 4 bakır borulu bir hava soğutma ile düşük sıcaklıklarda daha verimli stabil performans alırsın.
degerli cevabin icin cok tesekkur ediyorum cok guzel ve detayli sekilde aciklamissin her seyi goz gezdirecegim

butce su an icin ikisi toplam 7 10 k arasi cozersem mukemmel olur 18 yasindayim da kendi paramla bir seyler almak istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

degerli cevabin icin cok tesekkur ediyorum cok guzel ve detayli sekilde aciklamissin her seyi goz gezdirecegim
Hocam işlemci 2. El 5600/5500 al ekran kartı olarak da gene 2. El 6600xt çözersin bu bütçeye sanırım. PSU da önemli tabi. PSU kaç watt sizin?

Hocam işlemci 2. El 5600/5500 al ekran kartı olarak da gene 2. El 6600xt çözersin bu bütçeye sanırım. PSU da önemli tabi. PSU kaç watt sizin?
Sharkoon SHP650 V2 650 W

Ek: Ha bu arada termal macun da lazım olacak sanırım bu konuda da fıkrım yok :)

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,635
Üyeler
183,450
Son üye
Samet.35
Geri