Neler Yeni

Sistemi güncelledim, performans artışı hk.

-pSx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Selçuk Çiçek
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Overclock, Oyun
Instagram
@cicekselcukk
Selamlar, iyi geceler.

An itibariyle sistemimi güncellemek adına birkaç parça siparişi verdim, aktif olarak profesyonel düzeyde Premiere & Afer Effect’s kullanmaktayım, performansta gözle görülür bir artış yaşar mıyım?

Oyun olarak ağırlıklı CS:GO oynuyorum, Source 2’de geliyor malum, artış yaşar mıyım performansta?

( Güncelleme Sebebim Optical Flow + Warp Stabilizer attığım görüntüleri oynatmakta yaşadığım gecikme ve takılma ) m2 ssd mevcut.

2x8 16GB 3200Mhz Corsair Vengance -> 2x16 32GB T-Force Delta RGB White 3200Mhz

Ryzen 5 3600 -> Ryzen 5 5600

Miragess

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Onur Tk
islemcini çok iyi yükseltmissin baya artıs olur cs de 400+ alırsın

• Beğen
Reaksiyonlar: 1905

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
Selamlar, iyi geceler.

An itibariyle sistemimi güncellemek adına birkaç parça siparişi verdim, aktif olarak profesyonel düzeyde Premiere & Afer Effect’s kullanmaktayım, performansta gözle görülür bir artış yaşar mıyım?

Oyun olarak ağırlıklı CS:GO oynuyorum, Source 2’de geliyor malum, artış yaşar mıyım performansta?

( Güncelleme Sebebim Optical Flow + Warp Stabilizer attığım görüntüleri oynatmakta yaşadığım gecikme ve takılma ) m2 ssd mevcut.

2x8 16GB 3200Mhz Corsair Vengance -> 2x16 32GB T-Force Delta RGB White 3200Mhz

Ryzen 5 3600 -> Ryzen 5 5600
Kullandığınız programlar ve CS:GO işlemci ağırlıklı olduğu için evet gözle görülür bir artış yaşayacaksınız. Özellikle Premiere Pro ve After Effects bayağı rahatlayacaksınız.

1905

80+ Silver
tadından yenmez bi artış olur hayırlı olsun

-pSx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Selçuk Çiçek
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Overclock, Oyun
Instagram
@cicekselcukk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
islemcini çok iyi yükseltmissin baya artıs olur cs de 400+ alırsın

Forumlarda 3600 ve 5600 arasındaki farklar hakkımdaki konuları okurken insanlar değmez 3600’den 5600’e geçmeye gibi yorumlar yapmışlardı, o biraz aklımı karıştırmıştı açıkçası

Kullandığınız programlar ve CS:GO işlemci ağırlıklı olduğu için evet gözle görülür bir artış yaşayacaksınız. Özellikle Premiere Pro ve After Effects bayağı rahatlayacaksınız.

Oyunlardan yana sorun yaşamıyordum pek ama kurgu programlarında gözle görülür bir artış yaşanacak olması içimi baya rahatlattı teşekkür ederim

tadından yenmez bi artış olur hayırlı olsun

Öncelikle teşekkür ederim, umarım işlerimi hallederken bana vakit kazandırır, yaz sezonu düğün ve medya sektörü için yoğun geçecek gibi görünüyor bu yıl yoğun bir Premiere kullanımı gerçekleştireceğim

1905

80+ Silver
Forumlarda 3600 ve 5600 arasındaki farklar hakkımdaki konuları okurken insanlar değmez 3600’den 5600’e geçmeye gibi yorumlar yapmışlardı, o biraz aklımı karıştırmıştı açıkçası

Oyunlardan yana sorun yaşamıyordum pek ama kurgu programlarında gözle görülür bir artış yaşanacak olması içimi baya rahatlattı teşekkür ederim

Öncelikle teşekkür ederim, umarım işlerimi hallederken bana vakit kazandırır, yaz sezonu düğün ve medya sektörü için yoğun geçecek gibi görünüyor bu yıl yoğun bir Premiere kullanımı gerçekleştireceğim
merak etmeyin hocam sizde fark edeceksinizdir aradaki farkı. şimdiden kolay gelsin. iyi forumlar dilerim

• Beğen
Reaksiyonlar: -pSx

Ysuflix

80+ Gold
çok fark hissedersin

• Beğen
Reaksiyonlar: -pSx

Miragess

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Onur Tk
çok yanlıs demisler

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
Bahsi geçen kurgu programlarını benim kardeşim de kullanıyor, işlemciye ağır yük bindiriyor bu programlar, 3600 ile 5600 arasında kayda değer bir fark var, çok rahatlayacak işleriniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayırlı olsun.

Sofı0077

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Burakhan karataş
Hayırlı olsun öncelikle işlemcin çok rahatlar hem ram ile hem işlemci ile sistemini güçlendir missin sorunsuz çok rahat kullanırsın geldiğinde işlemciyi bır cpuz ile test et nolur nolmaz onun dışında güzel olmus güzel günlerde kullan inşallah

Top Bottom