KapitalistLiberal Baran
80+ Silver
yok 14den fazlaya gitmez15den satmaya bak yada daha üst
yok 14den fazlaya gitmez15den satmaya bak yada daha üst
Yeni PC almayacağım bu yedekte duran sistemimdiknk gayet iyi teklif ortalama hem adama hem sana güzel zaten alabileceğin max teklif uzun süre beklersen 14000 olur yani 15000 yazsan bile uğraşmayacaksan iyi gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
yeni pc mi alcaksın bunu yerine
he anladım knkm hayırlısı olsun valla param olsa tam istediğim özelliklerde sistemdi sağlık olsun bizimde karşımıza çıkar inşallah bi araYeni PC almayacağım bu yedekte duran sistemimdi
Bunun üstü zor işlemci de düşük iyi fiyat satmalısınHer bir bileşen 1.5 yıllık temiz, Asus Tuf 165 Hertz 23.6" Kavisli Monitör - Rival 3 kablolu mouse- Asus Tuf H3 Kablolu kulaklık ( standı ile birlikte), Steelseries M mousepad- Hyper X alloy core kablolu membran klavye- Kasa bileşenleri aşağıda
Teşekkürler, daha güzelleri senin olsunhe anladım knkm hayırlısı olsun valla param olsa tam istediğim özelliklerde sistemdi sağlık olsun bizimde karşımıza çıkar inşallah bi ara
Sattım tşkBunun üstü zor işlemci de düşük iyi fiyat satmalısın
zorlarsa 15yok 14den fazlaya gitmez
Hayırlı Olsun. Bu parayla şimdi ekipman dahil 2.el rx 6600 sistem toplayabilirsin eğer PC isteğin varsa.Teşekkürler, daha güzelleri senin olsun
Sattım tşk
yedek pc ymiş knkm zatenHayırlı Olsun. Bu parayla şimdi ekipman dahil 2.el rx 6600 sistem toplayabilirsin eğer PC isteğin varsa.
eyvallah kardeşim <3Teşekkürler, daha güzelleri senin olsun
Sattım tşk
Sistemim vardı, bu kenarda duruyordu. 2. elde sistem almak çok düşündürücü hele ki elden değilse kesinlikle alınmamalı elektronik sonuçta nasıl güveneceksinHayırlı Olsun. Bu parayla şimdi ekipman dahil 2.el rx 6600 sistem toplayabilirsin eğer PC isteğin varsa.
Kenarda duruyorsa zaten bundan daha pahalı olması çok zor. 3300X eski ve pek de güçlü bir işlemci değil. 2060 ile rx 6600 fiyatları çok benzer. Eski bir sistemi baya uyguna sattın satıcı olarak.Sistemim vardı, bu kenarda duruyordu. 2. elde sistem almak çok düşündürücü hele ki elden değilse kesinlikle alınmamalı elektronik sonuçta nasıl güveneceksin